Egy dolgot már a legelején szögezzünk le, mégpedig azt, hogy a nők gyönyörűek. Egy csinos, ápolt női testnek minden részlete vonzó tud lenni, ám azért vannak fokozatok. Egy új tanulmány azt próbálta kideríteni, hogy a külsőségeket illetően mi a legfontosabb a férfiak számára.

Ennek szemléltetéséhez egy sor infografikát tett közzé a Dr. Felix gyógyszerészet, amelyről könnyedén leolvasható, hogy a női test egyes részei közül melyiket tartják legszexibbnek a kutatásban résztvevő férfiak az Egyesült Államokban.

Második helyre rangsorolták a feneket, ami azért szintén elég sok szavazatot (18%) kapott.

Ennél valamivel meglepőbb, hogy a haj megelőzte a melleket. Mondjuk így már érthetőbb, hogy miért is bajlódnak a randik előtt a csajok órákon át a hajukkal...

Persze a preferenciák változnak a kor előrehaladtával, ennek megfelelően pedig a fiatalabbak sokkal inkább odavannak egy formás popsiért, mint az idősebbek, akiknek tényleg a bájos arc a legfontosabb vonás.

És akkor most nézzük meg ugyanezt a férfiak esetében, hiszen nem árt tudni, hogy melyik testrészünkre érdemes edzeni a leginkább.

és persze a férfias karokat sem lehet figyelmen kívül hagyni. Lehet, hogy tényleg megérné megvenni azt a kondibérletet és beugrani a fodrászhoz?

Ahogy idősebbé válnak a nők, az ő preferenciáik is változnak, a haj például egyre fontosabb tényezővé válik az idősebb hölgyek körében. Ez nyilván azzal állhat összefüggésben, hogy a középkorú férfiak gyakran elkezdenek kopaszodni. Persze akkor sem kell kétségbe esni, hiszen vannak olyan nők, akinek pont ez jön be.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.