Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tanzániai Manta Resortban háromszintes bungalókat bérelhetünk. A hálószoba a tengerszint alatt kapott helyet.

A Tanzánia partjainál fekvő Pemba szigeten eddig is nagyon menő szobákkal rendelkezett a Manta Resort, de nemrégiben dobtak egyet a dizájnon, és látványos extraként megtolták a bungalókat egy víz alatti szinttel. Ezentúl a lazuló vendégek ébredéskor akár egy halom halrajjal találhatják szembe magukat, de ha épp nincs ott egy barracuda vagy cápa sem, a látvány akkor is ütős, és mindezt anélkül húzhatjuk be, hogy úgy járnánk, mint Luca Brasi. A keresztapa, meg az újságpapírba csomagolt hal megvan, ugye?

A dizájnért egy svéd cég, a Genberg Underwater Hotel a felelős. A lakások így egy tetőteraszból, a vízszint felett lévő teraszból, nappaliból és fürdőszobából, illetve a már említett mélyvízi hálószobai szintből állnak.

Hogy éjszaka is legyen valami show, apró reflektorokkal vonzzák a szoba közelébe az olyan, nappal nem túl aktív élőlényeket, mint a polip és a medúza. Az új háló ebben a hónapban debütál, és minden bizonnyal nagyon népszerű lesz búvárok körében, akik két merülés között is a mélyben tartózkodhatnak.

(Fotók: hivatalos Facebook-oldal)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.