Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Macskád van? Akkor lehet, hogy hamarosan csípni fogod a szado-mazo szexet – ha esetleg macskatartóként eddig még nem rajongtál volna érte.

Egy tanulmány szerint a macskatartás nagymértékben hathat a gazdák szexuális viselkedésére: akinek macskája van, az hajlamosabb lehet a szado-mazo szexre.

Ezért pedig egy agyparazita, a Toxoplasma gondii a felelős, ami a szex és a félelem által kiváltott ingerek közötti hasonlóságokat használja ki. A parazitát leginkább a macskáktól, vagyis a székletüktől lehet elkapni, és ez a Föld lakosságának kábé egyharmadát érinti. Tünetei nincsenek, viszont vérvizsgálattal kimutatható.

A kutatás során mintegy 36564 fertőzött és fertőzésmentes embert vizsgáltak, és arra jutottak, hogy azokat, akiknél kimutatható volt a parazita jelenléte, nemcsak sokkal inkább izgalomba hozta a fizikai fájdalom és megalázás okozása vagy elszenvedése, valamint félelmek és szexuális alávetettség érzése, de még jobban vonzódtak is az erőszakos szexhez (kikötözés, pálcázás, gyertyázás, stb...).

(Forrás: independent.co.uk)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.