Ezekről fantáziálgatnak a nők a leggyakrabban maszturbálás közben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A LoveHoney online szexjátékbolt egy érdekes felmérést végzett a elmúlt időben 4500 személy bevonásával. A felmérésben férfiak és nők is egyaránt részt vettek, a kérdések pedig főként arra irányultak, hogy kiderítsék, kikről ábrándoznak az egyének a leginkább maszturbálás közben. Mi ebben a cikkben főképp a női vágyakra fókuszálnánk, engedelmetekkel.

Mint kiderült, a megkérdezett nők 51%-a állította azt, hogy szokott rendszeresen maszturbálni – még akkor is, ha párkapcsolatban él. Szóval amikor legközelebb tömegesen válaszolják neked azt szende arcú leányzók, hogy ők bizony nem, akkor nyugodtan told az arcukba ezt a statisztikát.

Jó, tegyük hozzá, lehet, hogy nem pont ez az eredmény jönne ki a teljes lakosság körében – ugyanis aki a LoveHoney weboldalon tölti néha az idejét, az lehet, hogy nagyobb eséllyel kapható az ilyesmire. (Bár, ki tudja.) És akkor lássuk 5 leggyakoribb „fantáziaelemet”, amely a legjobban leköti a nőket játszadozás közben.

  1. A legelső helyen az aktuális partner szerepel, ugyanis a nők 60%-a szokott a társára gondolni önkielégítés közben.
  2. Ezt követi az exről való képzelgés: a megkérdezett nők 48%-a állította azt, hogy egy volt partnerről szokott fantáziálgatni maszti közben.
  3. A harmadik helyen az erotikus és pornográf képzelgések állnak.
  4. Negyedik helyen a szerepjátékok jönnek.
  5. Ötödik helyen pedig a BDSM (röviden: szadomazochizmus) következik. Azért itt megjegyeznénk annyit, hogy a szadomazo a nőknél kicsivel magasabb érdeklődést váltott ki, mint a férfiaknál. (Sose tudni, hogy ennek az infónak majd mikor vesszük hasznát...)

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.