A Panasonic két új villanyborotvát fejlesztett ki, amelyekkel a borotválkozás még egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

Az ES-LV6N és ES-LV9N ötpengés, nedvesen és szárazon is használható borotvák a Panasonic felső kategóriás kínálatának legújabb tagjai, amelyek a teljesítmény, a pontosság és az elegáns kialakítás tökéletes egyensúlyát biztosítják. A Smooth Slider funkciónak köszönhetően két görgővel rendelkeznek, így a pengék könnyedén siklanak a bőrön, csökkentve ezzel a súrlódást és biztosítva az egyenletesen sima arcbőrt.

Az LV sorozat kiváló Japanese Blade® pengetechnológiát alkalmazó ötpengés, nedvesen és szárazon is használható villanyborotvái lenyűgözően sima borotválást eredményeznek, még nagyon dús szakáll esetén is. A kiváló vágási hatékonyságról a 14 000 CPM (fordulat per perc) sebességű lineáris motor és az éles nanocsiszolt pengék gondoskodnak, amelyeket hegyes, 30 fokos szögre finomhangoltak.

A Multi-Flex 3D forgófej rugalmasságának köszönhetően mindkét villanyborotva több irányban képes mozogni – előre-hátra, jobbra-balra, illetve fel és le – így könnyedén követi az arc, a nyak és az áll minden vonását. Az új Panasonic villanyborotvák egy további kiemelkedő funkciója a beépített Shave Sensor technológia, mely automatikusan felismeri a szakáll sűrűségét, és a motor sebességét úgy állítja be, hogy gyengéd, hatékony borotválást biztosítson, csökkentve a bőrirritációt.

Mindkét villanyborotva stílusa lenyűgözően egyszerű és letisztult. A modern ezüst-fekete színben, kiváló minőségű fém és fekete gumi házban elérhető Panasonic LV sorozat elegáns kialakítású, biztonságos kezelését pedig csúszásgátló markolat teszi lehetővé. Mindkét modell rendelkezik egy beépített trimmerrel, amely tökéletes barkó nyírásához vagy nagyobb borosta meghagyásához; kialakításuknak köszönhetően pedig akár a zuhany alatt is használhatók.

(X)

És ezt olvastad már?
Száz százalékig természetes a nap csaja