Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pontosan tudjuk, hogy a Nutella mennyire egészségtelen, tele van tolva cukorral, 5 kanál belőle pedig az egész napi kalóriabevitelünket fedezi. De őszintén, ki tud ezekkel törődni azután, hogy megkóstolta élete első kanál nutelláját?

Mert ízfokozók és cukor ide vagy oda, a Nutella zseniálisan finom, még ha a nagyi mogyoró- vagy csokikrémjével sosem tudja felvenni a versenyt.

Most az édességóriás úgy döntött, hogy nem csak az áruházláncokkal és a mekivel kooperál, hanem nyit egy saját egységet Chicagóban.

Az első Nutella kávéház egész konkrétan május 31-én, reggel 10-kor nyílt meg az amerikai nagyvárosban, a Millennium Park Plaza-ban.


"Szerettük volna létrehozni a Nutella külön kis világát a rajongóink számára." — mondta Noah Szporn, a Nutella North America marketing vezetője.


A menü már pár nappal a megnyitó előtt is elérhető volt online, és nagyon úgy néz ki, hogy ezentúl Chicagóban a diéta érdeklődés hiányában elmarad...
Lesz Nutella, Nutella bagettel, Nutella pirított mogyoróval, Nutella töltve, szórva, kenve, Nutella Nutellával, és még ki tudja mi nem. De inkább nem is soroljuk, hanem mutatjuk:

Szóval ez a hely valószínűleg minden, amiről az édességimádó éned valaha álmodott...

(via Boredpanda)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.