Chili is van benne és Bíborka a neve.

Ahogy 1998 óta minden évben, úgy a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén is megválasztotta az év fagylaltját, ami a versenybe nevezett 81 fagyi közül nem más lett, mint

Fehér Gergő elárulta, hogy helyi alapanyagokból készítette a Bíborkát, és hogy már egy ideje lehet kapni a Cofe One kávézóban

A második Koncz Andrea lett a gödöllői Sissi Fagylaltozóból balzsamos sült áfonyás, lágy kecskesajtos fagylaltjával:

A harmadik pedig Márton Brigitta a balatonfüredi Bagaméri Fagylaltozóból édes tejfölös, Cumberland mártással készülő fagyijával:

A versenyfagylaltok esetében kikötés volt, hogy csak természetes alap- és járulékos anyagokkal készülhettek, és kizárólag saját készítésű öntetekkel, variegátókkal ízesíthetők és díszíthetők lehettek.

Ezt figyeld:

Ez pedig hasznos lehet számodra:

(Fotó és nyitókép: Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete / Papp Richárd)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.