Egy New York-i konditeremben meztelenül hozhatnád magad formába az új évben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az évnek ezen időszakában rengetegen fogadkoznak, hogy innentől kezdve egészségesebben élnek, leteszik a cigit, odafigyelnek az étkezésre, és persze sportolni is többet fognak. Egy New York-i konditerem meztelen fitneszórákkal igyekszik megadni a kezdőlökést az új évben.

A Hanson Fitness egyébként olyan hírességeket is a tagjának mondhat, mint például Rihanna, Julia Roberts és Tom Cruise. Azt mondjuk nehezen tudjuk elképzelni, hogy ők is beállnak majd a többiek közé anyaszült meztelenül tornázgatni, de persze ezt sem lehet kizárni. A fitneszteremben január 5-én tartják meg az első meztelen csoportos edzést, innentől kezdve pedig heti három alkalmat terveznek; egyet nőknek, egyet férfiaknak és egy közöset, amihez azért elég bevállalósnak kell lenni.

GODcentric love (@godcentricimagery) által megosztott bejegyzés,

A terem közleménye szerint teljes testet átmozgató, saját testsúllyal végzett edzésről van szó, amitől meztelenül is jól nézel majd ki, és ruha nélkül is jól érezheted magad a bőrödben.

- magyarázta Harry Hanson, a fitneszstúdió alapítója, aki arra is kitért, hogy a meztelen edzés alkalmával endorfinok szabadulnak fel, javul a testtudatod, korlátlan mozgást biztosít, na meg persze mosnod is kevesebbet kell majd.

@soft_structure által megosztott bejegyzés,

Ha a vendégek mégsem éreznék komfortosan magukat teljesen meztelenül, akkor testszínű fehérneműt lehet húzni, de így nyilván a pimasz mókázás varázsa gyorsan elillan.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.