Húszezer férfi válaszaiból kiderült, miben vagyunk jók és mihez nem értünk egyáltalán
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Akadnak olyan dolgok az életben, amelyekkel minden férfinak tisztában kellene lennie. Egy friss felmérésből most kiderült, hogy a pasik nagy részének már sikerült is elsajátítania ezeket az alapvető tudásokat, de azért még mindig van miben fejlődnünk.

Persze azt már így első körben is elismerjük, hogy a hajápolási termékek nem éppen egy férfias témakör, de azért egy alap tudást ezen a téren sem árt megszerezni...

Az AskMen felmérésének keretein belül 21 400 férfival töltettek ki egy átfogó tesztet, amiben például randizással kapcsolatos, vagy épp stílushoz kapcsolódó kérdésekre kellett válaszolniuk. Az eredményeket az alábbi grafikáról le is olvashatod.

Azt azért megnyugtató látni, hogy a férfiak 95 százaléka tisztában vele, hogy szakítani személyesen illik. Az már persze más kérdés, hogy valóban rendelkeznek-e a kellő bátorsággal ehhez, de most örüljünk legalább a felismerésnek! Azt is jó látni, hogy szinte minden egyes fickó tudja, hogy a mosdóban - ha van rá mód - nem állunk a közvetlenül szomszédos piszoárhoz, hanem egyet mindig kihagyunk. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a legtöbb férfi tökéletesen tud sört tölteni is.

A már fentebb említett hajápolás viszont óriási gyenge pontnak számít, hiszen a férfiak 64 százaléka hisz olyan hajhullás elleni "megoldásokban", amelyek egyáltalán nem működnek, és csak 25 százalék van tisztában azzal, hogy milyen termékeket érdemes használni. Van még tehát hova fejlődni, de azért mi nem vagyunk elégedetlenek ezekkel az eredményekkel sem.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.