Michael B. Jordan edzője elmesélte, hogyan készül egy szuperhős teste

Az amerikai színész egyértelműen élete formájában volt, amikor eljátszotta a filmvásznon Adonis Creed szerepét, ám a Fekete Párduc kedvéért rá kellett tennie még néhány lapáttal, szuperhőshöz méltó izmokat kellett növesztenie.

Még jó, hogy volt kihez fordulnia ez ügyben. Michael B. Jordan már 2015 óta jó kapcsolatot ápol Corey Calliet személyi edzővel, aki persze örömmel vállalta a feladatot, hogy az atletikus bokszoló testet (aminek az elérésében szintén ő segédkezett), most átformálják szuperhőssé.

Mr. Calliet egyébként saját maga is elég szuperül néz ki, ő is simán alakíthatna valami fő gonoszt egy jó kis filmben:

Corey Calliet (@mrcalliet) által megosztott bejegyzés,

A színész tehát hozzá fordult, amikor megkapta az új szerepet, Calliet pedig egyből tudta, hogy itt most egészen más jellegű edzésre lesz szükség, mint amikor egy bokszolót kellett megformálnia. Ehhez a szerephez fel kellett még szedni egy pár kiló izmot, úgyhogy neki is álltak a tréningnek.

Nem bonyolították túl, maradtak a jól bevált gyakorlatoknál, mint például a fekvenyomás, nyakhoz húzás hátgépen, felhúzás. Hetente hat napot edzettek, emellett pedig naponta hatszor étkezett a színész, de erről már írtunk bővebben.

Corey Calliet (@mrcalliet) által megosztott bejegyzés,

Hónapokig zajlott a tömegnövelés, aminek persze meg is lett az eredménye.

Ahogy közeledett a forgatás, még intenzívebbé váltak az edzések. Tolódzkodás, húzódzkodás, fekvőtámasz, fekvenyomás ferde padon, tárogatás, evezés; leginkább ezek a gyakorlatok szerepeltek a programban. Látható tehát, hogy nem bonyolították túl. A lényeg a kemény, rendszeres, elszánt munka. A végén a színész már 50 kilós kézi súlyzókkal dolgozott, pedig 2015-ben állítólag 10 kilót is nehezen bírt.

Michael B. Jordan (@michaelbjordan) által megosztott bejegyzés,

– árulta el Mr. Calliet, ám a lényeg természetesen a munka gyümölcse, a filmvásznon pedig ő is büszkeséggel nézi Jordant, illetve a színész dagadó izmait. Hátradőlni azonban egyiküknek sincs ideje, hiszen máris folytatják a közös munkát, készülnek a Creed 2-re, ahol ismét egy profi bokszolót kell majd hozni.

– fogadkozott a tréner, mi pedig izgatottan várjuk az eredményt.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon