Kemény úti célt választott magának a Monty Python utazó nagykövete

Michael Palin ismét útra kelt.

Michael Palint aligha kell bemutatni: a Monty Python alapító tagja, aki a csoport feloszlása révén, mint Anglia ügyeletes utazó nagykövete tett szert újfent hatalmas népszerűségre. A kétezres években BBC-sorozatok formájában többször körbeutazta a földet – hol Phileas Fogg, hol Ernest Hemingway nyomában – és kalandjait milliók követték végig a foteljükből, kanapéjukról. Az idén 75 éves alkotó ismét leporolta a túrabakancsát, és ezúttal élete talán legkeményebb menetére készül: Észak-Koreába.

A Channel 5-on látható sorozat kétrészes, hamarosan bemutatják. Reméljük, hogy idővel ez is megtalálja az utat valamelyik magyar nyelvű csatorna felé, ahogyan az eddigi összes műsora.

Ez is érdekelhet:

Öt hely, amit nagyon érdemes megnézni szeptemberben - Roadster

Azzal aligha mondunk újat, hogy nagy utazásra tavasszal vagy ősszel a legjobb elindulni. Akadnak viszont olyan városok és országok, melyekhez kifejezetten utóbbi évszak hangulata passzol. Közülük ajánlunk ötöt. München Ha szeptember és a bajor főváros, akkor mi másra is asszociálhatna egyből az ember, mint a világ legnagyobb sörfesztiváljára?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon