Egyetlen jó válasszal tiéd lehet egy karton Miller sör
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Huszonnégy palack Miller még olyan fullasztó melegben is egy mennyiség, amit csak sok és jéghideg sörrel lehet elviselni. Mi egy kérdést teszünk fel, tőled pedig egy helyest választ várunk, és kis mázlival a te túlélésed is segíteni fogja a karton Miller.

A Millernek nem csak a balatoni bulikat köszönheted, hanem – és most nem mondunk újat – remek söröket is. A Miller Genuine Draft különlegesen lágy ízét a cold-filtering, azaz hidegszűrés technológiának köszönheti, melynek során a sörfőzés után a sört rögtön 35 Celsius-fokra, majd fagypont közeli hőmérsékletig hűtik, egy kerámiaszűrővel pedig minden szennyeződést eltávolítanak belőle, ami ronthatja a sör ízét. A szűrt sört sterilizált üvegekbe, dobozokba, hordókba töltik.

Milyen módszer válik szükségtelenné a különleges eljárással?

A) pasztörizálás
B) lepárlás
C) csapolás

A helyes megfejtéseket a jatek@player.hu címre várjuk 2014. július 25-e éjfélig, Miller-karton tárggyal, a válasz betűjele mellé kérjük, add meg a telefonszámod is. Sok sikert kívánunk, itt egy kis segítség, ha nem boldogulnál! Addig is két perc forró balatoni hangulat:

(x)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.