Világraszóló szenzáció: végre tudjuk, milyen hangot ad ki egy róka!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pár évvel ezelőtt volt egy szám, Ylvis - The Fox (What does the fox say?), emlékeztek? Elég masszív karriert futott be a Youtube-on, máig közel 600.000.000 megtekintésnek örvendhet, és amikor kijött, felrobbantota a netet.

Mert feltette a zseniális kérdést, amire egyébként úgy magunktól sosem gondoltunk volna, mert ingerküszöb alattinak tűnik, de mégsem az! Azért a róka nagyobb, érdekesebb és közelibb állat annál, hogy ne tudjuk, hogy milyen hangot ad ki. Vonyít, vagy ugat, vagy károg, esetleg visít? Vagy mi a tököt csinál a róka a szájával?

Ezt a kérdést 2013-ban sok-sok millió ember tette fel, és végre találtunk egy videót, amiben választ kapunk a kérdésre. A VS.hu a múlt pár nappal ezelőtt készített egy menő kis filmet az otthoni rókatartásról, találtak ugyanis egy párt, akik azt gondolták, hogy mennyire menő lenne már, ha nekik nem kutyájuk, macskájuk, neadjisten papagájuk lenne otthon, HANEM RÓKÁJUK, BASZKI! Zseniális!

Szóval így vonyít, visít vagy ennek a kombinációja, kicsit földöntúli szájenszfiksön hang jön ki az állatból, amit így nem várnál, de igazából nem is tudod ugye, hogy mit vársz, csak azt tudod, hogy nem tudod, milyen hangja van, szóval inkább nem reklamálsz a végén.

A róka egy nagyon menő állat, rettenetesen jó karakter, és bár elég sok áldozattal jár, de már tudjuk, hogy háziállatként is lehet tartani. Hát akkor 2016 legyen a rókatartás éve, tartsatok rókát otthon minél többen.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.