Végre kiderült, hogy milyen külső tulajdonságokra buknak valójában a nők
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindannyiunknak megvan az elképzelése arról, hogy milyen testről álmodozhatnak a gyengébbik nem tagjai, és - a magunknak való megfelelési igény mellett - ennek tükrében öltözködünk, vágatjuk a hajunkat és járunk a konditerembe. De simán lehet, hogy az elképzeléseink teljesen helytelenek.

Mi másra is támaszkodhatnánk egy ilyen kérdés esetében, ha nem a Pornhub statisztikáira? Amit ezekből nem lehet kiolvasni, az bizonyára nem is létezik. A női felhasználók keresési szokásait megvizsgálva pedig egészen érdekes eredményre lehetünk figyelmesek.

A nők tehát sok esetben nem is akarnak férfitesteket látni, amikor épp olyan hangulatban vannak. Viszont amikor mégis, akkor bizony a méretes hímtagokra kíváncsiak, hiszen olyan kifejezésekre keresnek rá a legtöbben, mint például a "big dick" vagy a "black". Ezek alapján tehát igenis számít a méret. Mekkora szerencse, hogy mindannyian brutálnagy szerszámmal vagyunk felszerelve, nem igaz?!

Na, de menjünk szépen tovább és tekintsük át azt is, hogy mire keresnek rá a nők akkor, amikor épp nem fekete kolbászokat akarnak nézegetni. Talán némi meglepetésre ugyanis

Ezek alapján tehát mégiscsak lehet alapja annak, hogy a szőrös apatest a divat. Persze ezekre az adatokra építve kár lenne örökre eldobni a borotvát és kukába vágni a kondibérletet, hiszen az ízlések és pofonok nagymértékben különböznek.

Na, akkor ezek után mondja meg nekünk valaki, hogy végül is mire buknak a nők, mert abba nehéz lesz beletörődni, hogy csak a szőrös, apatestű, ám fizikálisan fitt, nagyfarkú, gazdag, sikeres, intelligens férfiak a nyerők.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.