Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy randit elrontani nem olyan nehéz, de persze nem akarjuk, hogy rágörcsölj. Most nem az alapvetéseket soroljuk fel, hanem a Journal of Experimental Social Psychology szaklap által összegyűjtött öt dolgot.

Azt mondják, ha ezeket produkálod, akkor jó eséllyel nem lesz második randi, talán még akkor sem, ha tetszel a csajnak. Mert hát mondjuk ki, akinek marha jól néz ki, annak több mindent elnéznek a nők is. De csak egy pontig.

1. Ha felhozod az őrült és különleges szexuális vágyaidat

Nyilván idővel úgyis szóba kerülnek, de az első randin fogd vissza magad, mert rendkívül tolakodó és ijesztő lesz ez a nő szemében. Maximum óvatosan sejtess, de ha nem tudsz elég diszkrét lenni, akkor kerüld a témát. Patti Feinstein párkapcsolat-szakértő azt mondja, tanuljuk meg úgy megérinteni a nőt, hogy akarjon minket. Mondjuk ez azért nem könnyű.

2. Túlságosan boldog és lelkendező vagy

Ez sugallhatná azt is, hogy mennyi pozitív személyiség vagy, ami pont marha fontos, de nem szabad túlzásba vinni, mert sajnos a nők jobban csípik azokat a típusokat, akik kicsit sejtelmesebbek, de közben büszkék és erőt sugároznak.

3. Munkanélküliség

Ez igazságtalan lehet, hiszen ezer oka lehet, ha valaki épp nem dolgozik, pláne mostanság, de ettől még a nő számára nem vonzó, ha egy faszi munkanélküli. Tudod, ők az erőt és a családteremtő képességet keresik. Persze ebből jól is kijöhetsz, ha épp meg tudod mutatni az ambíciódat és hajtod a melót.

4. Ha az exe(i)dről mesélsz

Ezt ugye nem kell részletezni, ez akkora kapufa, hogy talán fel is áll és tiplizik. Ne tedd ezt.

5. Béna vagy a tánctéren

A Northumbria egyetem kutatói végeztek kutatást erről: egy felvétel mutattak, melyen tök ismeretlen pasik csörögtek. Utána a nők osztályozták a táncstílusukat és el kellett mondani, ki mennyire és miért nyűgözte le őket. Az jött ki, hogy a jobb táncosok szexuálisan is vonzóbbak voltak.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.