A Baywatch sztárjáért már öt éve is bomlottak a nők, azóta meg már nem is számolja őket. Nem tudjuk, te hogy vagy ezzel, de most odaadjuk neked az Efron-test receptjét.

Zac Efron parádésan összerakta magát a Baywatchra. Azt már tudjuk, milyen spártai diétát követett, amelyben minden tizedik napon csalhatott csupán, alapból viszont szinte nullára csökkentette a cukor- és szénhidrátbevételt.

Attól viszont még senkinek nem lett szálkás teste, mert szerzetesként táplálkozott bármennyi ideig is, úgyhogy nézzük meg azt is, mit melózott Zac ezért!

Patrick Murphy személyi edző fokozatosan építette fel a színész izomzatát. A melót háromnapos szakaszokra bontotta: először a háton és a bicepszen dolgozott, majd a lábain, a harmadik napon pedig a váll-, mellkas- és karizmokon - és közben mindennap dolgozott kicsit a six pack hasért.

Kulcsfontosságú volt kis egységekre bontani az edzést: két gyakorlatot közevetlenül egymás után, pihenő nélkül végzett. Ezzel nem időt akart spórolni, hanem több kalóriát égetett el, komolyabb kardio-munkát végzett, és több, tápanyaggal teli vért pumpált az izmaiba, hogy gyorsabban növekedjenek.

Zac azonban gyorsaságot és robbanékonyságot fejlesztő gyakorlatokat is bőven végzett, hogy ne csak úgy nézzen ki, mintegy egy vízimentő, de képes is legyen megoldani annak a feladatait.

Murphy elárulta: már 12 hét után öt százalékra csökkent Zac testzsírszázaléka.

Így függeszkedett Taylor Schilling Zacre a Szerencsecsillag forgatása után. Pedig hol volt még a csúcsformájától 2012-ben a jó Zac?

Gyakorolj hát, akkor is, ha nem is akarnál egészen efronosan kinézni, csak legalább félúton lenni felé. És azért ne feledkezz meg a helyes étrendről, legalább az ökölszabályokat tartsd be:

Ha nincs meg a kitartásod és a lelkesedésed, kérj bátran segítséget tőlünk ITT!

Jóféle segítségek az egészséges élethez:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon