Mélységérzékelő technológiájának köszönhetően háromdimenziós képet alkot a testedről. Ha komolyan gondolod az életmódváltást, esetleg már régóta edzel és pontosan nyomon követnéd a fejlődésed, akkor bizony jó szolgálatot tehet egy ilyen kütyü.

A Naked névre keresztelt berendezés alapvetően egy hosszú tükörből és egy 360 fokban forgó mérlegből áll. A működése igen egyszerű, csak rá kell állnod a mérlegre, ami 20 másodperc alatt megtesz veled egy teljes fordulatot. Ennyi idő alatt a tükör beszkenneli minden egyes porcikádat, és továbbítja az eredményeket a telefonodra.

Ott aztán minden fontos adatot leolvashatsz a testzsírszázaléktól és testtömeg-indextől kezdve a körméreteiden át egészen a zsír-izom arányig. Persze össze is hasonlíthatod a jelenlegi testképed a két héttel ezelőttivel, tehát folyamatosan nyomon követheted a változásokat.

A fejlesztők szerint az elsődleges cél az volt, hogy olyan mérleget alkossanak, amelynek segítségével az ember vizuális képet kaphat a fejlődéséről, ezáltal folyamatosan motivált maradjon, a végén pedig elérje a kitűzött céljait. Ennek érdekében még egy igencsak motiváló videót is készítettek:

A Naked jelenleg limitált mennyiségben rendelhető 1395 dollárért, vagyis 390 ezer forintnak megfelelő összegért. Cserébe minden reggel megtudhatod, hogy mennyire is vagy fitt valójában.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon