Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mélységérzékelő technológiájának köszönhetően háromdimenziós képet alkot a testedről. Ha komolyan gondolod az életmódváltást, esetleg már régóta edzel és pontosan nyomon követnéd a fejlődésed, akkor bizony jó szolgálatot tehet egy ilyen kütyü.

A Naked névre keresztelt berendezés alapvetően egy hosszú tükörből és egy 360 fokban forgó mérlegből áll. A működése igen egyszerű, csak rá kell állnod a mérlegre, ami 20 másodperc alatt megtesz veled egy teljes fordulatot. Ennyi idő alatt a tükör beszkenneli minden egyes porcikádat, és továbbítja az eredményeket a telefonodra.

Ott aztán minden fontos adatot leolvashatsz a testzsírszázaléktól és testtömeg-indextől kezdve a körméreteiden át egészen a zsír-izom arányig. Persze össze is hasonlíthatod a jelenlegi testképed a két héttel ezelőttivel, tehát folyamatosan nyomon követheted a változásokat.

A fejlesztők szerint az elsődleges cél az volt, hogy olyan mérleget alkossanak, amelynek segítségével az ember vizuális képet kaphat a fejlődéséről, ezáltal folyamatosan motivált maradjon, a végén pedig elérje a kitűzött céljait. Ennek érdekében még egy igencsak motiváló videót is készítettek:

A Naked jelenleg limitált mennyiségben rendelhető 1395 dollárért, vagyis 390 ezer forintnak megfelelő összegért. Cserébe minden reggel megtudhatod, hogy mennyire is vagy fitt valójában.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.