Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem, nem fáj a feje. Más oka van rá, hogy napról-napra, vagy rosszabb esetben hétről hétre visszautasít a barátnőd. Elmondunk négy opciót, hogy tudd, miről lehet szó, de előre figyelmeztetünk, hogy néhánynak nem fogsz örülni.

Például már az elsőnek sem.

1: Unja

Probléma: Ha évek óta együtt vagytok és az utóbbi időben már enyhén szólva is lankadt benne a vágy, akkor ez elég könnyen jelentheti azt, hogy unja a szexet. Méghozzá azért, mert valószínűleg receptre csináljátok már hosszú ideje, ától zéig ugyanaz a menete az aktusnak. Téged lehet, hogy sok év után is ugyanúgy beindít az az egyszerű tény, hogy ki-be jársz benne, a nőknek viszont más a huzalozásuk; szükségük van a változatosságra, a meglepetésre.

Megoldás: Változatosság. Azért ha eddig misszionáriusban nyomtátok zoknival a lábatokon a sötétben, akkor ma este ne kötözd kutyapózba és told be a hátsó nyílásba, hanem kis kanalakkal adagold az újítást. Biztos, hogy téged is érdekelnek másabb, újabb, merészebb vagy mocskosabb dolgok, és hidd el, elég valószínű, hogy őt szintúgy, csak nem beszéltek róla. Ne hagyd, hogy elsorvadjon a szexuális életetek, hanem merj újítani és pörgesd fel a szexet; szerezz be szexjátékszereket, kényeztetőket, csiklóizgatót és egyéb, pikáns, szexi dolgokat a hálószobátokba. Hidd el, a párkapcsolatod hálás lesz érte!

2: Nincs intimitás, csak szex

Probléma: A nőknél az egész szex-ügy nem a lábuk között kezdődik, hanem a fejükben és a szívükben. Ezt a kettőt kell megnyerned, hogy jackpotod legyen vele az ágyban – és ez nem csak a kezdeti hónapokra vonatkozik, ez egy nőben alapból és örökké így van. Bizonyára hülyeségnek tartod, hogy mondjuk a sok éve feleségedet meg kéne hódítanod, mivel már (papíron is) a tiéd, de ha virágzó szexet akarsz kettőtök között, akkor bizony meg kell.

Megoldás: A nő nem azt kívánja, hogy betedd a farkad, hanem azt, hogy vedd le a lábáról, figyelj rá, bókolj neki, törődj vele és pörgesd fel a szellemi kívánását addig, hogy fizikailag is be fog nedvesedni – jobban mintha ujjal kényeztetnéd. Tudnia és éreznie kell, hogy nem csak a dugást kívánod: a nőknek gyakori komplexusa, hogy azt hiszik, a férfiak csak egy megrakni való lyukat akarnak és nem érdekli őket, kihez is tartozik. Éreztesd vele, hogy őt kívánod, a személyét és a testét: a fején és a szívén keresztül vetkőztesd le; hidd el, utána magától fog levetkőzni.

3: Fogamzás- és libidógátló

Probléma: Ez gyorsan lekeverjük, mert szerintünk erről sokat hallhattál: ha a csajod eddig egy pornóistennő volt az ágyban, majd fogamzásgátlót kezdett szedni és hopp! pár hónap múlva elmúlt belőle minden szexuális tettvágy, akkor azért látható az összefüggés. Még a legalacsonyabb hormontartalmú készítmények is tönkre tudják cseszni a libidót: a fogamzásgátló szerek ugyanis folyamatosan megzavarja a nők normális termékenységét, ami sok nőnél a nemi ösztön csökkenésével párosul.

Megoldás: Ha nem szeretitek a gumit, akkor mindenképpen beszéljetek a nőgyógyásszal egy másik kombinációjú tablettáról, mert ez nem fog javulni. Sőt. Ha viszont nincs bajotok a jó öreg óvszerrel, akkor térjetek vissza hozzá vagy keressetek más megoldást (pl.: spirál). Alternatív megoldásként pedig ugyebár lehet védekezés nélkül is szexelni, de ha nem szeretnél még apa lenni, akkor nagyon vigyázz, hogy időben kitáncolj a hölgyből.

4: Nem volt veled orgazmusa

Probléma: Végül mondunk egy nagyon ijesztőt, de könnyen lehet, hogy még sosem volt veled orgazmusa – a szex önmagában pedig nem elég. És nem csak arról lehet szó, hogy rosszul csinálod; hanem a nők nem mernek verbálisan kommunikálni arról, mire vágynak az ágyban. Azt remélik, hogy a férfi valahogy olvas az apró csípőmozgásokból, az elejtett nyögésekből és a finom nonverbális utalásokból. Aztán, mivel nem sikerült olvasnod ezekben sorozatosan, ezért már inkább feladják, nincs kedvük próbálkozni. És egy ideig tettetett háthomorítós nyögdécseléssel elhiteti veled, hogy elment, hogy elégedett legyél és végre abbahagyjátok. Aztán már ezt is fáradt lesz tettetni, és egyszerűen nemet int minden szexuális közeledésedre.

Megoldás: Több dolgot is tehetsz. Egyrészt nagyon ajánljuk, hogy vedd kezelésbe orálisan a hölgyet és próbálj meg figyelni az inci-finci jelzéseire. Pár tipp: Ha feléd tolja a csípőjét, az azt jelenti, hogy folytasd. Ha visszahúzza a csípőjét, az ágy felé (tegyük fel, hogy háton fekszik), akkor túlságosan erősen csinálod, vegyél vissza. Végig ügyelj rá, hogy nedvesen tartsd a klitoriális részt: ha szárazon dörzsölöd, az nagyon fájdalmas. A szeméremajkakat izgathatod, de az igazi mágia a csikló közepén történik: arra a részre koncentrálj, lassan, finoman, de biztosan. Plusz léphetsz egy merészet és megkérheted a barátnődet, hogy simogassa magát előtted: így első kézből ellesheted, mi húzza fel őt a gyönyörig.

A lényeg: mutass nagy érdeklődést az ő élvezete iránt – ha még csak be sem hatolsz, hanem egyedül az ő gyönyörére figyelsz, garantáljuk, hogy el fog ájulni és utána százszor jobban akarja majd a szexet is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.