Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tisztázzunk valamit: a szex közbeni sérülések nem megszokottak. Ha mégis megtörténik, az legtöbbször azért van, ahol szexeltek, nem pedig ahogyan csináljátok.” - mondja Debby Hebrenick, az Indiana Egyetem kutatója, a Great in Bed írója. De hozzáteszi, hogy néhány póz is lehet veszélyes, például hajlásszögei miatt egyes pozíciók a rettegett “törött pénisz”-hez is vezethetnek. Mutatjuk a legrizikósabbakat, amiket vagy cakumpakk hagyj ki, vagy legalábbis nagyon óvatosan csináld.

A nagyravágyó séf

A póz: Lábujjhegyen állsz, míg őt feltetted a bárpultra veled szemben. A spontán szex egyik legjobb póza, azonban két nagy veszéllyel is jár. Egyrészt ha nagy lelkesedésedben rossz helyre célzol, akkor vagy felfele csúszik el a péniszed (ez még a jobbik eset, itt “csak” a nő szeméremcsontjába vered be magad), de ha lefelé hibázod el, akkor frontálisan ütközöl a bárpulttal. A póz másik veszélye, hogy bármilyen helyzet, amelyben lábujjhegyen kell állnod, folyamatosan terheli a vádlidat, így a görcs és a rossz véráramlás miatt a hirtelen jött spontán erekció ugyanilyen könyörtelen hirtelenséggel el is múlhat.

Tanács: Kicsiket és közelről lökj ebben a pózban úgy, hogy a péniszed ne jöjjön ki sose teljesen. Plusz tartsd egyhelyben a hölgyet és szerintünk pár perc vad és önfeledt szex után dobjátok át a magatokat a lakás egy biztonságosabb bútordarabjára.

A túl lelkes labdázás

A póz: Nem túl gyakori póz (vagy csak mi tudunk keveset), hogy te egy felfújható labdán ülsz széttett lábakkal, a hölgy pedig rajtad mozog, de azért vannak páran, akik nagyon kedvelik. Itt a ritmust a nő adja, viszont a labda rugózásától nem kell annyira mozogni: a tempó a duplájára gyorsul a pattogós segítségtől. A dolog szexi és izgalmas, viszont itt nagy a veszélye annak, hogy a túl heves rugózás közben kijön a péniszed és a nő úgy pattan vissza rád, hogy mondhatni “eltöri” a hímtagot. Az olyan pózok, ahol a nő van fölül és nagyon lelkes a tempó, azért lehetnek veszélyesek rád nézve, mert legtöbbször nem kontrolálod a sebességet, így a lelkes fel-le mozgásban könnyen kijöhet a péniszed, a hölgy pedig a gravitációnak engedve visszazuhan rád.

Tanács: a katasztrófa elkerülése érdekében itt is igyekezz egyhelyben tartani a nőt, ne mozogjon el – vagy csak simán hagyjátok ki ezt a labda dolgot – van még elég izgalmas póz, ahol ő van fölül.

A hátradőlt lovas

A póz: Szintén a hölgy van fölül és veled szemben lovagol meg. Azonban ahelyett, hogy derékszögben lenne rajtad, a nő túlságosan hátrahajlik a lábad felé. A póz problémája, hogy a péniszed nagyon rossz szögben feszül hátra. Ezért a hátradőlt lovas legnagyobb veszélye, hogy peyronie betegséghez vezethet: ez az a szöveti elváltozás, amitől egy idő után a péniszed merevedéskor nem lesz egyenes, hanem ferdén görbül.

Tanács: Ha nagyon szeretitek ezt a pózt (és nem elég, hogy a hölgy simán derékszögben lovagol meg), akkor ne csináljátok túl gyakran, hagyjátok meg különleges alkalmakra. De behelyettesíthetitek azzal is, amikor a nő neked háttal lovagol meg: itt a nő szabadon előredőlhet a lábad felé, bármilyen kockázat nélkül – és nagy élvezeti értékkel.

Az álló misszionárius

A póz: Te állsz, a nő pedig a lábait átkulcsolja a derekadon, karjait pedig a vállaidon. Ezt a pózt imádják a romantikus filmek egyik legszenvedélyesebb egymásnakeséseként bedobni, pedig több hibája is van. Egyrészt folyamatosan tartanod kell a nőt, ami nagyon könnyen törzs- és hátfájáshoz vezethet. Másrészt annyira összetett, hogy egyszerre kell tartanod a nőt is, magadat is, meg közben valamit mozogni is, hogy a szexből legfeljebb egy fényképen jól kinéző, de a gyakorlatban elég esetlen maszatolás lesz. Meg természetesen ha nem jön be ez a hármas balansz, akkor úgy hátraestek, hogy a padló adja a másikat.

Tanács: Ne csináld ezt a pózt, mert nagyon veszélyes és izompróbás, ellenben totál nem kifizetődő. Ha szeretnél úgy nekiesni, hogy ágyékmagasságban ül a nő, akkor inkább rakd fel a fent említett bárpultra. De ha még ezek ellenére mégsem tudsz ellenállni ennek a póznak, akkor tegyél fel egy vibrációs péniszgyűrűt: így legalább a lökésekbe nem kell annyit beleadnod, mert a cucc a felét elintézi neked.

Ha veszélyes szexpózok helyett inkább izgalmas szex-kellékekkel turbóznád fel a hálószobai életet, akkor az Erotikashow.hu-n böngéssz a legjobb intim játékszerek után!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.