Négy szexpóz, amit mindennél jobban akarnak a nők
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ki akarod elégíteni a partnered, igaz? Mi pedig szeretnénk segíteni ebben (oké, nem szó szerint), úgyhogy elmondjuk egy több mint ezer nővel végzett kutatás eredményét arról, mi az a négy szexpóz, amit titkon rettenetesen szeretnének a nők az ágyban.

Tizenegy szexpóz közül kellett a hölgyeknek kiválasztaniuk a kedvenceiket a Menshealth 1100 nővel végzett felmérésén – és láss csodát, az eredmények alapján a nők is az izgalmat és a kalandot keresik a szexben! A misszionárius póz csúnyán utolsó helyen végzett, az első négy díjat pedig ezek a pózok kapták:

1: Arccal előre

A megkérdezettek 48 százaléka rangsorolta ezt a pózt a top hárma közé. Az indoklás: ebben az érzéki és romantikus pózban a férfi szabadon simogathatja és csókolhatja a melleit, miközben a nő a saját ritmusában diktálhatja a szex tempóját, amivel sokszor könnyebb elérni az orgazmust. Adjuk!

2: A G-pontos játszma

32 százalék értékelte a legjobbak közt ezt a pózt, méghozzá azért, mert a felhúzott, feszesen tartott lábak között behatoló pénisz így nagy eséllyel stimulálja a vagina belső falán lévő G-pontot (vagy G-területet, ha így jobban tetszik), ez pedig a vaginális orgazmus egyik fő alapanyaga.

3: A vasaló 

Ledózerolód ebben a klasszik kutyapóz-variánsban a hölgyet, amit nem csak a férfiak imádnak, hanem ebben a kutatásban is 31 százalék rajongott ezért a pózért dnagyon-nagyon. Az ok: sokkal mélyebbnek és nagyobbnak érzi a péniszedet ebben a pózban és van valami vadállatias és mocskosan szexi ebben a felállásban.

4: Az álló postás

Végül ezt a pózt a megkérdezettek 30 százaléka sorolta be személyes top kedvencei közé. Miért? Mert a kinyújtott és összezárt combok között beszűkül a vagina, így a ki-be járó péniszed is sokkal jobban kitölti őt belülről. Emellett ebben a pózban, míg az egyik kezeddel a lábait fogod, a másikkal kedvedre (de leginkább az ő kedvére) izgathatod a csiklóját a katartikus orgazmus elérése érdekében.

Na, azért nem is olyan nehéz a kedvükre tenni, ugye?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.