Nőtípusok - 4. rész: A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sorozatunkban érdekes nőtípusokat és kalandokat mutatunk be egy sokat látott, késő-harmincas férfi szemszögén keresztül. A negyedik részben a férfi számára az egyik legunalmasabb nőtípust, a csinos-kedves, ám ásító rohamot okozó menyecske-típust mutatjuk be. Vigyázat, ne vedd túl komolyan!

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus általában banki ügyintéző vagy minisztériumi dolgozó. A minisztériumi folyosókat szürke vagy bézs színű nadrágkosztümben rója; egyértelműen ő a legjobb nő az osztályon. Tiszta tekintet, karcsú vonalak, jó egészség jellemzik. Mivel világéletében kitűnő tanuló volt, és nem volt semmilyen ambíciója, jogot vagy közgázt végzett. Munkahelyén megbecsülik, mert tudja, hol a helye. Három év kemény munkával akár osztályvezető is lehet belőle. Egyetlen vágya, hogy megtalálja a leendő férjét egy magas, jóképű, intelligens és tisztességes férfi személyében. Imádja a gyerekeket, a naplementét és a paprikás csirkét uborkasalátával – úgyhogy minden bizonnyal jó családanya lesz belőle.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus gátlásos természet. Az első randin soha nem csatol vissza az általad felvetett témákra, de ha kérdezed, korrektül válaszol. Egyébként szemlesütve követi a beszélgetést vagy hallgat. A menyecske-típussal órákig lehet hallgatni, ami tulajdonképpen nem kellemetlen a férfiembernek (egy ideig). Ültök egy padon a természetben és hallgatjátok a madarak csicsergését. Bár legszívesebben megfognád a bal mellét, azt nem lehet, mert mit fog szólni az idős pár ott szemben.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus – nem meglepően – konzervatív ízlésű. Utálja a feminizmust, mert úgy véli, hogy a nőnek a konyhában a helye. Szerinte a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni. Ez persze nem igaz, de ha vele vagyunk, csináljunk úgy, mintha igaz lenne. Mint a vidékről felkerült fővárosi lányok többsége, ő is lelkiismeretesen vezeti kis lakása háztartását. Bevásárol, mos, főz és takarít. Valahol mélyen érzi, hogy lesz olyan férfi, aki csak ezért örömmel bevállalná őt feleségnek, de még kivár. Mi inkább koncentráljunk arra, hogy gátlástalanul dicsérjük a főztjét, dicsérjük a rendszeretetét; a rendetlenséget és a koszt alkatilag nem bírja!

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus lakása – értelemszerűen – tiszta és rendes, mint egy ma született bárány. A padlójáról akár enni is lehetne, de ezt ne javasoljuk neki, mert félreértheti (kevés humorérzéke van.) Belső berendezésben ösztönösen a szülei mintáját követi. Ülőgarnitúra, szemben a vitrin, tetején a televízióval. Már most eldöntötte, hogy ha férjhez megy, mindenképpen kirakja az esküvői fotójukat a falakra. A Facebookon nem igazán aktív, inkább az iWiW-et kedveli, de csak azért, mert megszokta.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus stílusosan öltözködik, bár kissé szürkén. Kedveli az erős, markáns ruhadarabokat, de nem a céltalan csillogás, hanem a minimalizmus jegyében. Például szereti a farmeringet (szigorúan munkahelyen kívül), és az egyszínű, nagy női táskákat. Tulajdonképpen cipőmániás, szerinte egyetlen hátránya, hogy nem tud ellenállni a szép lábbeliknek. Nagyjából ötven pár cipője van a Martens bakancstól a piros-tüllös magas sarkúig (meg a macis papucsig, és a ciklámen színű strandpapucsig). Ideális látogatási ajándék lehet számára egy csokor sárga tulipán.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus az életével inkább elégedett, ugyanakkor titokban vágyik egy másik életre. A bizonytalan elvágyódás távoli helyekre és új kapcsolatokra olyan alaptulajdonsága, amely még jól jöhet randi szempontból. Hosszan mesélj neki történeteket életedből, azt bizonyítva, hogy széles látókörű, bölcs és tapasztalt férfi vagy. Ezzel kielégíted sóvárgását az izgalmak iránt, amiket veled együtt élhet át. Itt nem afrikai oroszlánkalandra kell gondolni (bár ez is jöhet), hanem megtörtént életeseményeidre, viccesen és tanulságosan elmesélve (bátyád gyerekének történetei, utazási kalandok, sportolási szokásaid, stb.) Az összes női típus közül ő szereti legjobban a tanulságokat! Mondjunk neki olyanokat, hogy: „Addig jár a korsó a kútra, amíg fel nem kopik az álla!”; tetszeni fog neki.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus óriási hátránya, hogy a második randi után megered a nyelve. Ilyenkor órákig képes panaszkodni a volt pasijáról vagy a munkahelyi ügyeiről, miközben folyamatosan csavargatja a haját. Ez utóbbi a bizonytalanság jele, mivel azt jelzi, hogy szeretne valamilyen kapaszkodót találni az életében. Ilyenkor legyél vele fogékony, erősítsd meg érzéseit, bármik legyenek is azok. Ha sikeresen megnyugtattad, ideális kompliment lehet számára a „Te olyan nyugodt ember vagy, biztosan szépen fogsz megöregedni” lezárás.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus műveltsége és közéleti tájékozottsága még a bölcsész-hipszter huszonévesnél is gyengébb. Az embernek olyan érzése van vele, hogy arra megy, amerre lökik. Életéről és terveiről homályos elképzelései vannak. Ambíciója – a férjhez menést kivéve – egyáltalán nincs. Beszélgetni alig lehet vele. Az egyetlen, ami csinálni lehet vele, hogy társaságban vagy a strandon mutogatjuk, mert szép arca és észbontóan jó alakja van. A házibulikban csak rád tapad, egyébként életképtelen. Ha véletlenül megszólal, a buliban mindenki ásító rohamot kap. Ilyenkor gyorsan lépjünk közbe: vigyük táncolni, vagy menjünk haza vele.

A csinos-kedves, ám halálosan unalmas menyecske-típus legnagyobb hátránya, hogy nagyon nehezen lehet feloldani az ágyban. Kezdetben nyűgös és gátlásos, minden mozdulata súlyos bizonytalanságról tanúskodik, amit az előző pasija váltott ki belőle. Jaj, itt húzod a hajam, ott nyomsz, de nehéz vagy! Ilyenkor ne sértődjünk be, ne cikizzük, de ne is álljunk le. Ha másnap úgy döntünk, hogy lesz következő randi, akkor legközelebb minden tudásunkat bevetve, órákig kényeztessük az ágyban. Ebben az a kihívás, hogy láthatod és irányíthatod a szexuális fejlődését. A kapcsolat végére – ötödik randi – egész szépen kifejlődhet az egyénisége az ágyban, ami örömteli látvány. Ha nem lenne ennyire unalmas a lénye, akár el is lehetne venni feleségül. Úgyhogy inkább együnk még egy paprikás csirkét, és finoman szakítsunk vele.

A következő részben a kiéhezett marketingesről írunk, addig is olvass A bölcsész-hipszter huszonévesA csodálatos MILFAz elkötelezett ezo-csaj típusokról.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.