Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már számtalan tanulmány és felmérés jutott arra az eredményre, hogy a kutyatulajdonosok boldogabbak és vonzóbbak a macskásoknál. Most egy újabb kutatás igazolta ezt a tézist, szóval ne halogasd tovább, ha csíped az állatokat, ideje beszerezned egy kutyust.

Különösen akkor, ha szeretnél már végre becsajozni. Az említett kutatás ugyanis azt szűrte le - miután megvizsgálták 1000 amerikai reakcióját - hogy a kutyás pasikat sokkal vonzóbbnak találják a nők.

A Petsies felmérése úgy zajlott, hogy a résztvevőknek különböző képeket mutattak meg egyénekről, akik különböző méretű és fajtájú állatokat tartottak a kezükben, hogy aztán megállapíthassák, egy kisállat képes-e befolyásolni a gazdájának vonzerejét. Az eredmény pedig abszolút egyértelmű; képes.

Itt azért hangsúlyoznunk kell, hogy fiatal, kiskutyákról van szó. A nagyobb, idősebb egyedek is képesek befolyásolni a gazdiról kialakított képet, ám közel sem olyan elsöprő arányban, mint a kicsikék. A kutatás szerint a nagytestű kutyákkal pózoló férfiakat csak 2-3 százalékkal ítélték meg szexibbnek, ám jóval megbízhatóbbnak mondták őket, mint a kutya nélkülieket.

És hogy mi a helyzet a macskákkal? A cicusokkal együtt mutatkozó férfiakat csak néhány százalékkal ítélték szexibbnek és vonzóbbnak a résztvevők azoknál, akik állat nélkül szerepeltek a képeken, szóval ha biztosra akarsz menni, akkor egy kiskutyát kell beszerezned, akiről aztán persze élete végéig gondoskodnod kell. De ki tudja, talán segít barátnőt találni, aki aztán tud segíteni a kutya gondozásában is. Kész haszon, nem igaz?

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.