Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A floridai Panama City 97X nevű rádióadója úgy döntött, hogy kicsit feldobja egyik hallgatója Valentin-napját. Ilyenkor teljesen indokolt nyeremény lenne egy romantikus wellness hétvége két főre, egy platónyi eperhabos bonbon vagy egy éves bérlet valamelyik swinger klubba, de a 97X láthatóan jobban szeret nagyban játszani.

Irritáló rózsaszín habos-babos csacskaságok helyett inkább kiírtak egy olyan nyereményjátékot, melynek nyertesét február 13-án három őrjöngő pornósztár fogja darabokra tépni. Az élményt némileg zavarhatja, hogy az ösztrogéntől vérszemet kapott nőstényekkel lezavart akciót egy lelkes operatőr fogja rögzíteni, hogy a család apraja-nagyja is együtt örülhessen a szerencsés nyertessel, bár gyanúnk szerint hősünket biztos nem egy pacsival fogadja majd otthon a nagyi. A három vállalkozó kedvű hölgyről nem kis meló volt olyan képet találni, melyen nem lóg be semmi oda nem illő a kamera látószögébe, de végül sikerült. Íme tehát a három lelkes művésznő:

Sara Jae, aki simán elmehetne ténsasszonynak egy bajor tejcsarnokba,

Layla Price, aki nem is érti, hogy készülhetett róla olyan kép, amin nem csak magánhangzókban tud beszélni

és Jennifer White, aki láthatóan igen közeli viszonyt ápol a padlóval.

Nos, a hölgyek biztosan nem lesznek olyan zavarban, mint a reménybeli nyertes, akinek az akció előtt még át kell esnie néhány kötelező egészségügyi teszten és egy gyors beszélgetésen a rádió DJ-jével. A nyereményjáték kiírása elég szűkszavú, csupán annyit kíván a jelentkezőtől, hogy múljon el 18 éves és ne legyen semmilyen nemi betegsége. Mivel itt szó sem esik semmiféle állampolgárságról, ezért elméletileg akár te is rápróbálhatsz a mutatványra (Itt meg is teheted.), bár érdemes azért utánaszámolni a dolgoknak, mielőtt repülőjegyet foglalsz Floridába. Ha szerinted megér néhány százezret a fent látható három - nem éppen klasszikus értelemben vett - szépség önzetlen szerelme, akkor mi nem tartunk vissza. Azért azt reméljük, hogy egy rövidfilmnél több szufla lesz benned!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.