Olyan, mintha magyar férfiak ezrei lélegeztek volna fel, amikor két napja megírtuk, hogy egy brit cég befoglalta a sugarmummy.hu domaint, ami – úgy spekuláltunk – nem lehet más, mint egy készülő társkereső idősödő, de friss husira éhes milliomosnők számára.

Mostanáig közel tízezren lájkolták a hírt, a kommentek alapján pedig több száz olvasónk kezéből esett ki hirtelen a lapát/állt meg a csavarhúzó/csitult el a billentyűzet (tetszőlegest tessék aláhúzni!), amikor kiderült, hogy pénzt keresni talán úgy is lehet, hogy az ember nem remegő gyomorral várja a hónap eleji fizetési cetlit.

Ezen egészen addig jót derültünk, amíg be nem futott az egyik fellelkesült olvasónk – nevezzük Palinak! – üzenete a hivatalos Facebook-oldalunkra, melyben Pali így érdeklődött:

Itt döbbentünk rá, hogy hiába is akartuk elvicceskedni a dolgot,

Fogtuk hát magunkat, nyomoztunk kicsit, és eljutottunk a domaint regisztráló cég igazgatójához, aki a messzi Glasgow-ból hajlandó volt válaszolni a kérdéseinkre. Tudjuk, hogy Pali mostanra már szakadtra tépkedte a farmert a combján idegességében, ezért nem húzzuk tovább az időt, és mondjuk, mi van:

Arra a cég vezetője nem tért ki, hogy pontosan mi képezi majd az itt létrejövő kapcsolatok alapját, de ismerve a vonatkozó terminológiát, magunktól is ki tudjuk találni.

Igen, Pali, a pénz.

Emberünk a részletekre sem tért ki, és megkért minket, hogy a cikkben ne idézzük, ugyanis a szájtot nem az ő cége fogja üzemeltetni. Egy másik fontos dolgot azonban elárult – és akkor most kérnénk egy kis dobpergést:

Kitartás, nem kell már sokáig ücsörögni a Gerbeaud teraszán!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.