Már mondjuk is, hogy a világ mely országaiban élik át a legjobb orgazmust
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt már az elején el kell árulnunk, hogy nem Budapest lett a világ szexfővárosa.

Pedig szerintünk abszolút egyértelmű, hogy itt élnek a legtökösebb férfiak, a magyar nők pedig nem pusztán a legszebbek, de bizony a legszerencsésebbek is. Nem igaz, urak? Nos, a LELO által végzett friss felmérés - amelynek keretein belül 2200 ember véleményét kérték ki 21 országból - arra kereste a választ, hogy mely országokban élik át a legtöbb orgazmust, hol a legjobb, és hol a leghangosabbak közben.

Kezdjük is akkor azzal, hogy melyik országban jutnak a leggyakrabban csúcsra a lakosok. Talán egy kissé meglepő, de a győztes Norvégia lett, hiszen a helyiek 35 százaléka minden egyes nap átadja magát ennek a kéjérzetnek. Tulajdonképpen tehát minden harmadik norvég legalább egyszer egy nap eljut a csúcsra. Nem rossz arány! Úgy összességében a skandináv térség jól teljesít, hiszen a svédek 41 százaléka - ha nem is minden nap - de hetente 2-3-szor azért élvezkedik egyet. Talán van valami abban a hideg időjárásban, ami ennyire beindítja a népséget?

Persze a mennyiségnél fontosabb a minőség, ilyen téren pedig akadnak az északiaknál jobban teljesítő országok. A legintenzívebb orgazmusok hazája Chile, Olaszország és Spanyolország. Csak tudnak valamit ezek a latin alfahímek, hiszen a válaszadók 10-13 százaléka a lehető legmagasabb pontszámmal értékelte a kéjérzetének erősségét ezen országokban.

És hogy hol a leghangosabbak az ágyban? Hát persze, hogy Brazíliában! A résztvevők 65 százaléka értékelte magát kifejezetten hangosnak. Második helyen végeztek a norvégok (már megint!), ahol 39.9 százalék vallotta magát kiabálósnak, a dobogó harmadik fokára pedig a horvátok léphettek fel, akik szintén nem fogják vissza magukat hangerő terén. Érdekes, hogy Portugáliában a legtöbben halkan csinálják, itt 42 százalék, Ausztráliában pedig 34.78 százalék mondta azt, hogy minimális hangerő mellett szoktak szexelni.

Ami az elkeserítő adatokat illeti, a németek 2.54 százaléka még soha életében nem élt át orgazmust, ami tényleg szomorú. Ám ez még semmi a kanadaiakhoz képest, akiknek a 15 százaléka nem tudja még elképzelni, milyen is lehet felérni a csúcsra. Ha a spanyol és olasz férfiakat megdicsértük, akkor itt kell megdorgálnunk a kanadai pasikat, ennél bizony többre lenne szükség...

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.