Öt dolog, ami miatt azt hiszi, megcsalod
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A férfiak hárpiaként beszélnek egymás között a féltékeny természetű nőkről, közben pedig nem hajlandóak tudomást venni arról, hogy gyakran ők maguk táplálják a zöld szemű szörnyet – sokszor nem is szándékosan. Íme, öt dolog, amivel egész biztosan elülteted a rettegést a csajod agyában, ha egy leheletnyit is fogékony rá.

Telefonmánia

Imádod a telefonod. Tudjuk. Ettől függetlenül nem kellene azt éreztetned a csajoddal, hogy valami szörnyű tragédia következne be, ha egy percre véletlenül elszakadnál tőle. Az ágyad mellett tartod, kiviszed a vécére magaddal, a zsebedbe tuszkolod, ha csak a szemetet viszed le – vajon nem merül fel teljes joggal a szerelmedben, hogy miért olyan nagyon fontos, hogy senki más ne érhessen hozzá? A vécébe telefonnal bevonulás önmagában is instant féltékenységi faktor: tipikusan azok a férfiak csinálják ezt, akik trónolásnak álcázva SMS-eznek a szeretőjükkel. Természetesen nem kell, hogy a csajodnak leadd a telefonod, ha hazaérsz, csak ne csodálkozz, ha a folyamatos rejtegetés miatt egyszer csak eléd áll, és rákérdez, ugyan, miért élet-halál kérdés, hogy ne add ki a telefont a kezedből.

Ködösítés

„Nemsokára otthon vagyok, csak előtte van még egy kis dolgom. Találkozom valakivel.” Ha mondtál már ilyesmit egy nőnek, abban is egészen biztos lehetsz, hogy felmerült benne a kétely: vajon minden kóser-e ezzel a bizonyos találkozóval. Nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy „nemsokára otthon vagyok, csak előtte összefutok Jocóval, tudod, a volt csoporttársam, lehet, hogy keddenként ezentúl újra focizni fogunk”? Simán lehet egy ilyen is ócska hazugság, na de ha semmi susmus nincs a háttérben, akkor mi szükség a valakikre, valaholokra és valamikorokra? Ne ködösíts, tökéletes táptalaj a parára!

Késés

Azt mondod, húsz perc, és te másfél óra múlva esel be az ajtón, a vacsora már kihűlt, a csajod pedig ölni tudna a szemével. Csodálkozol? Nem, nem azzal van gond, hogy elfoglalt ember vagy és becsúszott még egy leadandó munka zárás előtt, vagy épp összefutottál a sarkon egy régi haveroddal. A gond azzal van, hogy nem tudsz kipréselni magadból egy nyamvadt üzenetet vagy telefonhívást, hogy szívem, kicsit feltorlódtak itt a dolgok, késni fogok, de sietek. Ja, és az, ha legyintesz a méltatlankodásra, netán még ki is kéred magadnak, csak duplán gyanússá teszi a késést – hisz ha nem volnának sötét üzelmeid a háttérben, simán bepötyögnél egy SMS-t. Ez a női logika, nem kell megértened, egyszerűen jegyezd meg: ha késel, szólsz. Ennyi.

Szexhiány

A férfiak (különösen egy kapcsolat legelején) szeretik lepedőakrobata, fáradhatatlan szexgépnek beállítani magukat, akik nem bírnak a napi menet nélkül létezni. Aztán jön egy durva időszak a cégnél, és te egyszerűen nem vágysz másra, mint bezuhanni az ágyba, enni valamit, és eltompítani az agyadat egy könyvvel vagy egy jó filmmel. Most komolyan, a csajod a paranoiás, ha ebből azonnal arra következtet, hogy valaki másnál találtad meg a kieláégülést? Hisz te magad mondtad: egyszerűen muszáj naponta szexelned. A megoldás egyszerű: előzd meg a hisztériés rohamokat azzal, hogy őszintén elmondod neki, mennyire kipurcantál, és hangsúlyozod, hogy nem őt nem találod már vonzónak, egyszerűen nincs erőd a szexhez, tartson ki.

Átváltozás

Nagyszerű dolog, ha meguntad a zsírpárnákat, bőrkeményedéseket és a lenőtt hajat, ha elkezdesz futni, súlyzózni, és veszel egy-két jó cuccot rövid időn belül. Csak épp ne felejtsd el tájékoztatni arról a csajodat, hogy a megújulás részben őérte történik, merthogy NEKI szeretnél tetszeni magadon kívül, és nem egy harmadik nőszemély van a dologban. Ha hiszed, ha nem, a minden apropó és felvezetés nélküli átváltozás ijesztő is lehet a számára, hiszen addig nem tulajdonítottál különösebb jelentőséget annak, hogy elnyerd a tetszését. Nyugtasd meg!

Szexkult sorozatunkat láttad már?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.