Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy jó karóra kell, ez nem is lehet kérdés. De még jobb, ha több is van. Penge karórákat persze nem csak üzletekben, hanem a neten is tudsz venni, és nem csak vadonás újan, hanem használtan is. Felnyitottuk a Jó fogás nevű online kincsesbányát, bekapcsoltuk a fémdetektorokat, és kitúrtuk ezt az öt, szerintünk nagyon megérős darabot.

Nem állítjuk, hogy ez a macskás fekete karóra ezerkettőért nem nagy biznisz, de inkább figyeld ezt a Breitlinget! Klasszikus, időtlen darab az ötvenes évekből, ami a 21. században is bitang jól áll minden városi huszár csuklóján. Az adatlapon még egy halom infót találsz az óráról, ami mindig biztató előjel.

Ár: 80 ezer Ft

A Daniel Wellingtonokat imádjuk, és az eredetinél ugyan nincs jobb, de találtunk egy olyan darabot, amitől a tulaja meg akar szabadulni, mert ajándékba kapta és NEM TETSZIK NEKI! Egyszer sem hordta, vadi új! Igyekezz. mielőtt mi csapunk le rá!

Ár: 6500 Ft

Nagyon úgy fest, hogy a jó fogás a legpatinásabb márkák kincsesbányája, amit ez a Longines is bizonyít. Az a tippünk, hogy ez nagyjából a legdrágább darab az online piacon, ennek ellenére ez nagyjából a fele az eredeti árnak. Komoly befektetés, de ez bizony egy gyönyörű, maszkulin darab.

Ár: 199 000 Ft

A nagy helyzet, hogy ezt a Doxát nagyjából ingyen lehet beszerezni. Azt írják róla, hogy: „Méret 35mm korona nélkül, hibátlan számlap, tökéletesen működik. Ha karórákban az oldtimerekre gerjedsz, és ami nem öregebb ötvenévesnél, arra rá sem nézek, akkor ezen az ajánlaton érdemes elgondolkodnod.

Ár: 11 500 Ft

Nagyot kellett túrnunk egy jó Casióért, úgyhogy büszkén mutatjuk ezt a japán remekművet. A márka fanatikusai külön értékelhetik az apró kvarc kijelzőt, ami hatékonyabban idézi fel a nyolcvanas éveket, mint egy Knight Rider epizód, egy Wham videóklip és Donald rágó együttvéve. Ez egyébként egy Casio Oceanus Ocw-520TDE, méghozzá titanium a szíjjal és rádiójel vezérléssel.

Ár: 59 990 Ft

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.