Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szexualitás nagyon sokszor nem a konkrét jómell-jósegg-jóalak háromszögnél kezdődik, hanem a fantáziánál – például sokan ezért is nézünk pornót, hogy a valóságos hálószobai dolgokból elrepüljünk a képzelet mocskos, pikáns, tiltott területeire. Hogy ezt ne csak a fejedben tedd meg és a jobb kezeddel, ajánlunk öt brutál szexi jelmezt a barátnődnek, hogy idén farsangkor a hálószobában valósuljanak meg a beöltözős vágyak!

Diáklány

Évek óta követjük a Pornhub év végi statjait és a top tízben mindig benne van a tinédzserszex – és a „Daddy”, azaz apuci keresőszavak is. A legtöbb férfi nagyon szeret elfantáziálni arról, hogy egy szexi diáklány apró szoknyája fellibben a tesiöltözőben – ezt ezzel a jelmezzel a barátnőd is simán hozhatja, és még pedofil sem leszel vele!

Szobalány

Szintén a tiltott képzelgések határmezsgyéjén lakik a miniben porszívózó, mélyen dekoltált inge fölött ártatlanul felnéző, szexi szobalány. Ez a hatrészes szett lehet, hogy nem teszi ragyogóan tisztává a lakásod, ha a csajodon van, mert kábé azonnal le akarod majd teperni.

Rendőrnő

A szexuális fantáziák másik pólusa az, mikor a férfi szeretné azt, hogy megbüntessék, megbilincseljék, „letartóztassák” - azaz egy szexi dominát maguk fölé. A rend őrnője pontosan ezt teszi veled, ha a csajodra adod ezt az enyhén szólva szexiesített rendőrszettet!

Kacér titkárnő

A főnök-titkárnő fantázia sem ma született: az iratokkal szexin flangáló hölgy, akit a fénymásolón lehet megdönteni. Ha fénymásolótok nincs is otthon, ez a mini titkárnőruha combharisnyával garantáltan beindítja a „ki itt a főnök” szexingereket.

Harisnyatartós nővérke

Végül a hímtagod garantáltan le akarod ápoltatni a barátnőddel, ha meglátod ebben a nagyon dögös ápolónő-miniben! Természetesen nem kórházi dolgozók hordanak ilyesmit, hanem a szexuális fantázia csinos és pajkos nővérkéi – jelen esetben a barátnőd, ha felveszi ezt a szettet.

Még több farsangi vagy beöltözős szexi darabot a vágyaim.hu oldalon találsz, ahonnan jelöletlen, diszkrét csomagban szállítanak 2 napon belül mindent. Jó fantáziálgatást és vásárlást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.