Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jó dizájn, egyedi igények, rengeteg technikai paraméter, praktikum, kényelem - elképesztően nehéz igazán ütős fürdőszobát tervezni. És ha azt mondjuk, mindent megkapsz egy helyen?

Nyáron már megírtuk, milyen egy menő fürdőszoba, de meglehet, hogy azóta sem vetted rá magadat egy felújításra. Talán nem adtunk elég segítséget, de éppen erre jó a Fürdők Világa projekt, illetve

a 360° -os szolgáltatás, amely a kezdeti elképzelésektől a tervezésen át a profi megvalósításig mindent lefed.

Az egészben az a jó, hogy minden adott: kiváló termékek, szakértelem és innovatív megoldások egy helyen.

Ebben pedig sok minden benne van, a kicsi fürdőszoba hatékony újratervezésétől az otthoni wellness kialakításáig. Talán most az gondolod, hogy „én is el tudom dönteni, hová kerüljön a mosógép, és milyen mosdószekrényt akarok”, de

11 év tapasztalat (ami tízezernél is több elkészített fürdőszobát jelent) azért jól jön, hidd el.

Mivel a fürdőszoba a lakás legintimebb része, sokáig nem törődtek különösebben a dizájnjával, az utóbbi években azonban hatalmasat változott ez a terület. A fürdők tervezése idomul a lakás többi részéhez, és talán még egy fokkal lágyabb, barátságosabb tér is annál.

A jó dizájn már önmagában is szép feladat, de a fürdőben egy sereg technikai részletre is figyelned kell, a világításról kezdve a konnektorok helyén át a vizesblokk kialakításáig. Nem mindegy, milyen gépeket veszel, hogyan fűtesz, használsz-e padlófűtést a kényelem érdekében, vagy tükörfűtést, hogy elkerüld a párásodást.

És akkor még csak a legfontosabbakról beszéltünk, miközben az igazi komfort számtalan apróságon múlik az egymáshoz illő bútoroktól az alapterülethez igazított intelligens megoldásokig.

A Fürdők Világa osztályon például azt is megtudhatod, hogyan takarékoskodhatsz a vízzel, vagy hogyan csinálj meg jól egy padlószinti zuhanyfülkét.

Egy Juventus-szurkoló fürdőszobája

Külön jó pont, hogy nincs egy-két kiemelt terület, nagy a választék a fürdőkádaknál, zuhanyfülkéknél éppúgy, mint a csaptelepeknél, a kiegészítőknél vagy a csempéknél. Ha pedig mindezt a saját ízlésed szerint, a praktikus megoldásokra is ügyelve rakod össze, az maga a főnyeremény.

A variációk száma végtelen, talán ezért is olyan nehéz nekiállni, de ezzel a kis baráti segítséggel nemhogy megoldódnak a gondjaid, de sokkal jobb fürdőszobád lehet, mint amilyet eredetileg megálmodtál.

A teljes ötlettárért érdemes szétnézni a BAUHAUS kínálatában, ahol számos csaptelepet és zuhanyt megtalálsz, de kádakhozfürdőszobabútorokhoz és kerámiákhoz is kapsz ötleteket és megoldásokat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.