Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Indusztriális penthouse magyar módra, fantasztikusan!

A 63 négyzetméteres lakás eredetileg egy sok kis szobára osztott otthon volt, amit a tulajdonos nyitottságának és az építészstúdió fantáziájának hála nagyon vagányul megbolygattak!

Az eredmény egy határok nélküli, indusztriális penthouse lett, ahol az egyetlen zárható hely csak az maradt, ahová a király is egyedül jár.

A téralkotás mellett természetesen a bútorozás és enteriőrberendezés is önmagáért beszél: modern, bátor elemek, kihívó színek és kontrasztos minták, melyek között tökéletesen működik a harmónia.

Külön szeretjük az olyan vagány, urbánus elemeket, mint a neonfelirat, a papírtrófea, a marhaszőr szőnyeg, a domináns sárga kanapé és az indusztriális, filmes hangulatú állólámpa – na jó, kábé mindent felsoroltunk, ami a lakásban van. Gratulálunk a csapatnak, simán el tudnánk képzelni Manhattan közepén is, de nagyon örülünk, hogy Sopronban van!

(Belsőépítészet: MYD-II Interior, Finta Csaba, Kovács Brigitta, Látványterv: Barna Roland, Csikós Márton, Ágy feletti papírtrófea: Ecohunt, Fotós: Boda Gábor)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.