Budapest utcáin jártak utána annak, hogy a férfiak miképp viszonyulnak a szexrobotokhoz

Harriet Sugarcookie pornószínészből lett szexkutató már elég régóta foglalkozik hasonló kérdésekkel. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor a felméréséből kiderült, hogy a porszívó népszerűbb a guminőnél. Most azt a kérdéskört boncolgatta, hogy a férfiak készen állnak-e a rohamtempóban fejlődő szexrobotok érkezésére.

Számunkra pedig attól válik kiemelten érdekessé az újabb, fantasztikusan tudományos jellegű és reprezentatív kutatása, hogy éppen Budapest utcáin készítette el az interjúit.

Persze így kamera előtt nyilatkozni egészen más, mint anonim módon válaszolni egy kérdőívre. Az utóbbi esetben feltehetően őszintébbek az emberek. Miután 500 férfit kérdeztek meg arról, hogy szexelnének-e egy robottal, a válaszolók 71 százaléka mondott igent, 7 százalék nemet és 22 százalék nem volt biztos benne.

Persze egy dolog a szex, a párkapcsolat már egy egészen más téma. Ennek megfelelően a férfiaknak "csak" a 24 százaléka tudna elképzelni párkapcsolatot egy robottal. Ha bővebben is érdekel a téma, itt találsz róla egy halom infografikát.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon