Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na itt szerintünk vér fog folyni és minden ír, görög meg olasz ki fogja hívni a hóra párbajra a szudániakat és a brazilokat. A hollandokon nagyon meglepődtünk, a thaiföldi hölgyeknek pedig ezúton küldjük együtt érző vállveregetésünket.

Íme a globális farok-lista. Sajnos hüvelykben adták meg a méreteket, de ez ne tántorítson el a nagy összehasonlítástól: 1 hüvelyk (”) = 2,54 centiméter. 

Sajnos (vagy szerencsére?) mi nem kerültünk rá a nagy répaösszehasonlításra, de az biztos, hogy jobbak lennénk mint a 9,38 centivel pironkodó thai férfiak (és ugyebár tudjuk, hogy nem csak a péniszméret a fontos, ha egy nő kielégítéséről van szó). Tehát csak néhány példa: a görögök 12,19 centis átlagpöcökkel rendelkeznek, az Egyesült királyság lakóira 14,22 centis pélót akasztott a mindenható, az ausztrálok pedig 15,74 centivel virulnak a lábuk között. Nem vagyunk meglepve, hogy a győztes pénisz fekete: a szudániak átlaga 18 centiméter (ami szerintünk azért ennyire kevés, mert néhány 6-8 éves is benne lehetett a kutatásban és lejjebb vitte a statokat).

A nemzetközi kutatás több mint tizenötezer pénisz analizálásával készült.

(Forrás: The Guardian)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.