Plnnr.com – Bemutatjuk az új kedvenc útitársadat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Plnnr.com utazási honlap gyors, hatékony, megkönnyíti a tervezést, és múlt idővé teszi a lexikon vastagságú útikönyveket. Kötelező? Az!

Korábban is beszámoltunk már egy tucatnyi utazással kapcsolatos hasznos alkalmazásról és honlapról – egyik jobb, mint a másik, de aktuális ajánlatunknak is biztosan helye lenne a legjobbak között. A Plnnr.com elképesztően hatékony, és olyan szinten könnyíti meg az utazásaink megtervezését, hogy az szinte csak fénysebességben mérhető.

Szemléltessük egy példával, hogy miért is olyan hasznos ez a honlap? Tegyük fel, hogy Dublinba készülünk egy hosszú hétvégére. Normális esetben egy vastag útikönyvből szemezgetve állítjuk össze a programunkat, vagy az interneten kezdünk el vadászni a kötelező látnivalókra. Minden bizonnyal legalább tíz, vagy sokkal több oldalt végigböngészünk, a hasznos infókat pedig egy word dokumentumban gyűjtjük össze. Ezek csak a látnivalók, de akkor ott van a szállás kérdése. melyik hotelt válasszuk? Sokan ennek szervezését nem merik maguk bevállalni, inkább utazási irodát választanak, ami az esetek java részében drágább, mintha magunk intéznék, hiszen az ügynökség ráteszi a maga hasznát (ezért természetesen nem lehet hibáztatni).
Ha a Plnnr.com-ot használjuk, akkor pár kattintással néhány percesre rövidíthető a tervezés! Csak ki kell választanunk az adott várost (a folyamatosan bővülő adatbázisban jelenleg 20 város található, köztük Budapest), majd kattintgatni a megfelelő opciókra. Nézzük konkrétan egy képgalériás gyorstalpaló segítségével! Nem kérdés, hogy a Plnnr.com egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsósorban olcsóbb, mint minden egyéb más megoldás. Ez a netes személyes útikalauz nagyon ajánlott mindenkinek, aki utál jegyzeteket készíteni, meg rendezgetni a száz forrásból összeszedett infókat. Okostelefonos alkalmazásként is elérhető, méghozzá ingyen. 20 város nem túl sok, de pár hónapja még Budapest sem szerepelt a listán, ráadásul folyamatosan bővül a kínálat, szóval nem tudunk rosszat mondani erre a termékre. Ajánljuk.

Ha érdekelnek olyan honlapok, amelyekkel egy vagyont spórolhatsz a nyaralásodon, akkor csak kattintanod kell!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.