Soha ne tedd be a laptopodat a bőröndödbe, soha.

Vanessa Marsh a Hawaiian Airlines-szal repült Honoluluból, és éppen arra készült, hogy felszálljon a gépre, amikor felvette, hogyan kezeli a csomagjait a légitársaság egy hölgy alkalmazottja. A videót feltette Twitterre, aminek következtében több százezren megnézték, amiben semmi meglepő nincsen: 1. egy olyan utazási módról van szó, amiben sokan részt veszünk, 2. a felvétel tartalma elég idegesítő képsorokat tartalmaz. A felháborodás hatására a légitársaság megígérte, hogy kivizsgálja az ügyet, de valahogy nem hiszünk benne, hogy alapjaiban bármi megváltozna.

Íme, a videó:

A videóra érkezett kommentek egy része igyekezett a dolog humoros oldalát megfogni, de a többségük érthetően dühös volt.

„Arra gondoltam, hogy ma feladom a laptopom poggyászban, de aztán megláttam ezt a videót.”

„Tekintve, hogy milyen drágák a repülőjegyek és mennyit elkérnek a csomagok szállításáért, a legkevesebb lenne, hogy egy kicsit odafigyelnek rájuk.”

„Szóval ezért kellett eddig kétszer kicserélnem a 900 dolláros bőröndöm kerekeit, miután azok letörve érkeztek meg a csomagkiadónál. A törésteszteken ez a márka a legjobbak között teljesített, de az ilyesmi nyilván sok neki.”

Jó tudni, hogy amikor bőröndöt veszünk, és vigyázunk rá, akkor az addig tart, ameddig feladjuk. És amikor elreped, felszakad, letörik a kereke, az nem azért történt, mert nem figyeltünk oda rá, vagy rossz minőségű volt. Nincs az a poggyász, amit úgy gyártanak le, hogy utazásról utazásra kibírja ezt. Ennek fényében nagyon érdemes átgondolni, mit is teszünk bele a bőröndbe, nem igaz?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon