Meglepőbb képeket még nem láttunk pornófilmes forgatások kulisszatitkairól
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sophie Ebrard sajátos látásmóddal rendelkező profi fotós nemrégiben bevetette magát a nagyüzemi pornó világába, hogy megnézze, hogyan is néz ki a világ, ami oly sokak szexuális vágyait befolyásolja. Nem olyan lett, mint amire számítanál.

Ez a világ ugyanis végtelenül emberi, még akkor is, ha éppen egy mocskos vagy éppen annak tűnő jelenetet forgatnak. A szereplők színészek, még ha nem is a szó hagyományos értelmében, bár mint látható, velük is előfordul, hogy forgatókönyv kerül a kezükbe. Ahogy a képeken szereplő egyik színész, Dylan Ryan mondta:

Az It’s just love című sorozat fotói elkészítése közben Ebrard négy éven keresztül követte a Gazzman nevű pornófilmes rendezőt, közben nem csak mélytorkozásokat fényképezett, hanem jelenetek közötti szüneteket, vasalást, sminkelés, pletykázást, poénokat, röviden: emberi pillanatokat, amelyeknek ábrázolási módja teljesen más, mint a műfaj brutális és egybites nyíltsága.

Ebrard célja az volt, hogy olyannak mutasson be egy pornófilmes forgatást, amilyen: mesterkéltség, előre eldöntött koncepció nélkül. A fotós szerint a képein tapasztalható meztelenség a pornóval ellentétben nem tárgyiasítja, éppen ellenkezőleg: egyéniséggel ruházza fel a szereplőit.

(Forrás: Huffington Post)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.