Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újranyitott, mi pedig megnéztük a Wolf András nevével fémjelzett Séf Asztalát, ami mostantól a Parlament tövében is várja vendégeit!

A bővülés minden téren tetten érhető, legyen szó területről vagy a szortimentről, mert most már nemcsak vendéglátó egységről beszélhetünk, hanem egy boltról is, ami pazar pékséggel csábítja a betérőket.

Természetesen továbbra is megmaradtak a klasszikusnak mondható fogások, a húsleves, a rántott hús és a sült kolbász. Ezek mellett beleszaladhatunk olyan klasszikus magyaros fogásokba is, mint a csirkepörkölt, a lencsefőzelék vagy egy igazán jó rántott sajt.

Ha én turista lennék, azt hiszem, ennél jobb gasztrohelyről nem is álmodozhatnék:

Nos, ez valamilyen álom beteljesülése lenne, és most már ilyet is tud nyújtani Budapest az idelátogatóknak.

Mindezen túl a lokális közönség is megtalálja a számításait a Kossuth téri Séf Asztalában, ha csak egy igazán jó magyaros fogásra vágyna. Én biztosan így vagyok ezzel, de a munkába siető hivatalnokok is betárazhatnak komolyabbnál komolyabb szendvicsekkel, például a városban szinte fellelhetetlen pastramival, vagy a helyben sült focacciába pakolt sonkás-tormás remekművel. Nem beszélve a szimpla körözöttes párnáról, amit a péktermék tesz überelhetetlenné!

A hely miliője is a magyar nemzeti patternt erősíti, olyan extra megoldásokkal, mint a világítások – akit érdekel, járjon utána.

Egyetlen dolog nem tetszik eléggé: a hely külső megjelenése, nem annyira eye candy! Rengeteg turista nézi a helyet kívülről, de nem teljesen tiszta, mire is számíthat bent.

Csűrhetném-csavarhatnám még tovább a szavakat, de a lényeg, hogy elég széles spektrumon megtalálhatja rengeteg ember a számításait. Ha egy kávéról, szendvicsről vagy komolyabb reggeliről és ebédről akar gondoskodni magának, a Kossuth téri új Séf Asztala mindenkinek képes kielégíteni az igényeit!

(Fotó/videó: Bodor Tamás)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.