Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Óriási ablakokon keresztül lép be a természet a négyszintes épületbe.

A Rever & Drage Architects által tervezett faház a hygge-életérzés tökéletes megtestesítője. A letisztult faépület a Norvégia nyugati partjánál található Molde városában áll az erdő közepén, meseszép kilátást biztosítva.

A négyemeletes épület hatalmas ablakokkal rendelkezik, amik nemcsak a fényt, de a havas fákat, a természetet is elénk tárja, sőt, egészen a nappaliba repíti.

A lambériával borított szobákból közvetlen közelről érezhetjük a természet közelségét!

Laknád?

via

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.