Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Előre szólunk, hogy mi több problémát is látunk a hamarosan bemutatott módszerrel, de a videó éppen elkezdett nagyon népszerű lenni a Redditen, ami egyet jelent: nem sokára úgyis szembe fog jönni veled valahol. Akkor már inkább megmutatjuk mi, hogy ne érjen váratlanul.

Most inkább nem megyünk bele, hogyan készítik emberek milliói a palacsintát, mert valószínűleg te is a hagyományos beleöntöm, megsütöm, megforgatom, kész módszert követed.

Ezen csavart egyet a videó főszereplője. Most figyelj!

Mielőtt elkezdenéd a fejed a falba verni, amiért egész eddigi életedben a serpenyő rossz oldalát használtad palacsintasütésre, jó lesz két igen fontos dolgot számba venni:

1. A fenti módszerrel csak a palacsinta egyik oldala sül meg rendesen.

2. Nem nagyon tudunk olyan serpenyőről, melynek a belseje és a külseje is teflonnal bevont, a serpenyők lefestett oldalán pedig nem annyira egészséges sütni.

Ha tudsz több érvet is felhozni az ellen, hogy a videó készítője forradalmasította a palacsintasütést, nyugodtan tolhatod kommentben! Ha pedig épp ellenkezőleg, úgy érzed, hogy emberünk feltalálta a legfontosabb dolgot a kerék óta, azt is oszd meg velünk nyugodtan!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.