Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még mindig csak pislogunk.

Hirdeti magát a vegarandi.hu, a weboldal, mely nagyon sok (szomorú) tényt mond el 21. századi társadalmunk alakulásáról. A szívecskemagos avokádó-logós oldal teljesen komoly, 990 forint/hó a tagság, amivel 2 fotót tölthetsz fel magadról (1990 forint/hó VIP tagságért már akár tizet is, hülyének is megéri!).

Semmi hús, nézd, milyen boldogok!

A két, szülési szabadságon lévő hölgyalapító így mesél róla:

Azért, mert:

És jó tudni, hogy ezzel egyáltalán:

Érdekes, hogy úgy minden közül, ami a két ember közti romantikus kapcsolat kialakulásának előfeltétele lehet, ennyire ki kell emelni, alapkővé, létfontosságú elemmé kell tenni a szerelemben, hogy valaki fogyaszt-e húst és tejterméket. Hogy csak az illik hozzád potenciálisan, aki nem fogyaszt ilyeneket. Intelligens? Jófej? Hűséges? Hasonló az érdeklődési köre? Korban passzol-e hozzád? Tudnátok jókat beszélgetni? Fizikailag vonzó vajon? Közel laktok egymáshoz? Ugyanolyan érzelmi értékrendetek van? Mindezek elhanyagolható kis mellékkörülmények, mert akár az összes ilyen apróság stimmelhet, ha nem vagy vega, kiestél barátom, bocsi.

Egymásra találtak két karalébé fölött

Amúgy utószóként: nem ez volt a legabszurdabb vega-vegán megmozdulás, amit itthon láttunk: a decemberben meghirdetett Vegán korizás a műjégen Facebook-eseménynél akadt ki a zöldséghigany.

Ő például nem mehetne :(

Ami alá az egyik felhasználó ezt a csodás kommentet dobta:

Mert biztosan lehet sokkal húsmentesebben is korcsolyázni, a húsevők acélél helyett tuti bélszínen siklanak a jégen. És a szívük is felsálból van.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.