Sok mindent el lehet mondani a spanyol labdarúgóval kapcsolatban, ám azt semmiképpen sem lehet ráfogni, hogy unalmas figura lenne.

Sergio Ramos egy igazi karakter, akit a pályán is gyakran elragadnak az érzelmei, nem véletlenül gyűjt be minden szezonban tetemes mennyiségű piros lapot. Ugyanakkor viszont kihagyatatlan pillére a Real Madrid védelmének, igazi vezéregyéniség, aki stabilitást jelent hátul, és sokszor fontos gólokat is szerez elől.

A 31 éves védő mögött kivételesen sikeres pályafutás áll, tulajdonképpen már mindent megnyert, amiről egy Sevillában született fiú csak álmodhat. Klubszinten és a spanyol válogatottal is bezsebelt minden elképzelhető trófeát és érmet, ám ennek ellenére még mindig ugyanolyan elszántsággal és motiváltan indítja a napjait. Erről mesélt a Highsnobiety kérésére.

- írta le teljes részletességgel az első étkezését a védő.

Eddig ebben nincs is semmi különös, tulajdonképpen abszolút hétköznapi az egész rutin. Ami viszont eltér az átlagostól, az a példaértékű edzésmunka. A csapattal nincs minden egyes nap edzésük, ám ettől függetlenül Ramos nem lustálkodik otthon, ha van egy szabadnapja. Ilyenkor irány a konditerem, ahol keményen meghajtja magát.


És hogy mi a helyzet a pihenéssel? A védő számára a zene a legfontosabb, enélkül el sem tudja képzelni az életét. A zenehallgatás képes őt motiválni, feldobni a kedvét, és ez segít neki relaxálni is. Arra pedig biztosan nagy szüksége van, egy-egy fárasztó edzést követően.

(Instagram) (via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon