Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ugyanis kezdődik a Slow Hét. Gyorsulás helyett mindenki kapcsoljon vissza pár fokozatot, és élvezze az életet.

Ötösből kettesbe

Június 14. és 21. között Slow Hetet szerveznek, hogy mindenki megismerje a tudatos visszalassulás mikéntjét, amiről egyébként már mi is írtunk két érdekes cikket.  Az apropó a nemzetközi slow nap, amit számos országban több éve ünnepelnek, és most elérkezett az idő Magyarország számára is. A Slow Hét során mindennap részt vehetünk egy-egy kihíváson, és megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor a kevesebb tényleg több.

A Slow Budapest mindenkit arra biztat, hogy önmagából kiindulva találjon rá a saját tempójának megfelelő, örömöt adó lelassulásra, és szeretne egy fővárosi slow-közösséget is kialakítani a saját programjain keresztül. A tavalyi Design Hét keretein belül szerveztek egy slow pikniket, januárban egy közös főzést az idénynek megfelelő, helyi alapanyagokból, tavasszal egy figyelemfelkeltő kampányt az Unplug Day alkalmából, most pedig a Slow Hetet.

A Slow Budapest a nemzetközi slow napot (június 21.) megelőző héten mindennap meghirdet egy slow kihívást a Facebook-oldalán, zárásként pedig egy laza beszélgetést szervez az Iskolában, ahol mindenki megoszthatja a másikkal a tapasztalatait. Az eseményhez csatlakoznak a lassúbb Budapestért tevékenykedő közösség jól ismert szereplői is, a CycleChic, a Messzelátó Egyesület, az
Underguide, a Jagalati Jóga, az Utazó Olvasó, valamint Fűszeres Eszter és Lila Füge.

(Fotó: az esemény hivatalos Facebook-oldala)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.