Soha, de soha ne kezdd úgy a karácsonyt, mint ez a ló
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem mindenkinek vidám ez az ünnep.

A BoJack Horseman című animációs sorozat az utolsó évadánál tart, sajnos hamarosan el kell búcsúznunk minden idők legtökéletlenebb hollywoodi ex-sztárlovától. Hogy is tehetnénk ezt meg szebben, mint úgy, hogy felidézzük a karácsonyi különkiadást, amelyben ezt a szép napot BoJack kávé helyett egy… de nem lőjjük le a poént.

BoJack egyébként nincs egyedül, mert nem mindenki szereti a karácsonyt. Van, akinek úgy alakultak a dolgai, hogy nincs túl jó viszonyban a családdal, vagy már felnőtt, és a szülein kívül nincs senkije. Vagy magának köszönheti, hogy egyedül van, mint BoJack. Szóval a karácsony sokaknak olyan, mint BoJacknek, egy kínos, többnapos valami – a legjobb lenne, ha gyorsan véget érne, és ha ez már nem lehetséges, akkor az ember segít a helyzeten egy üveg töménnyel.

Csakhogy lássuk be, ez a megoldás hosszútávon nem működik, nem egészséges. Meg kell próbálni változni, javulni, és mindez elkezdődhet mondjuk egy terápiával, éppen úgy, mint ennél a seggfej, de mégis szimpatikus lónál.

Ha van Netlixed, érdemes megnézni a teljes epizódot. Meg a teljes sorozatot is, ha már itt vagyunk, az összes évaddal. Boldog karácsonyt!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.