A frissen házasodott fiatal párok előszeretettel választanak ki valami egzotikus országot, hogy a boldogító igen kimondását (na meg egy oltári bulit) követően elutazzanak egy pár napra. Nos, akad olyan páros is a világon, amelyik mindezt addig nyújtaná, ameddig csak lehetséges.

Ez persze tökéletesen érthető, hiszen a nászutasok általában úgy vannak vele, hogy ez a romantikus néhány nap tarthatna akár örökké is. Mike és Anne Howard nemcsak álmodozott erről, hanem bizony meg is valósították, ugyanis 2011-es esküvőjük óta folyamatosan úton vannak.

Közös elhatározás alapján úgy döntöttek, hogy addig kell felfedezni a világot és szabadon élni, amíg fiatalok és egészségesek. Nem várnak az utazgatással 65 éves korukig.

Kissing for dear life & love from the world's biggest gorge swing. More #NewZealand adventures on www.HoneyTrek.com

The best costumes of #CallejoneadaMazatlan #DiaDeLosMuertos #DayOfTheDead

Want a rush that leaves you in a state of a total serenity? Standup paddleboard #Antarctica. #SUP the #ice with @QuarkExpeditions

Az eddigi 5 év alatt már 50 országban jártak, köztük Magyarországon is. Olyan helyekre is eljutottak, mint Mexikó, Mianmar vagy éppen Indonézia.

Excited to be spending the month in #Mazatlan, our favorite city in #Mexico! #Housesitting + #FreeFlights = #TravelHacks

Another great meeting with the @NatGeoBooks! Hopefully we can share some very exciting news soon...

És hogy miképpen tudják ezt megengedni maguknak? A titok nyitja a tervezésben rejlik, ugyanis felállítottak egy 31 fontos (11 500 forint) napi limitet, amit az utóbbi időben már 20 fontra (7 500 forint) csökkentettek. Bevételt a saját maguk által vezetett blogjuk generál számukra.

Walking the #Uluwatu Temple cliffs during our stay @OberoiGroup. The beauty of #Bali...

Can you get a prettier setting for #Mayan ruins? #Tulum, one of the many adventures from the @Travelocity #GnomadSummit16 #Mexico

(Forrás: Instagram)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon