Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy rövid időn belül elterjedhetnek a mesterséges intelligenciával felszerelt szexrobotok, hiszen egyre több, meglehetősen bizarr sztorit lehet hallani velük kapcsolatban.

Most például itt van nekünk egy barcelonai mérnök, Sergi Santos, aki örömmel prezentálta élettelen barátnőjét, a Samantha névre "hallgató" szexrobotot. Sergi szerint egy igazán romantikus és interaktív babáról van szó - holott mégiscsak egy műanyagdarabról beszélünk...

Ez a kettősség pedig elég bizarrá teszi a dolgot. Különösen akkor, amikor a férfi azt állítja, hogy Samantha szereti, ha megérintik.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy kiválaszthatod, Samantha miképpen érezze magát. Minden attól függ, hogy te éppen mennyire vagy kanos, avagy családias, romantikus hangulatodban. Fantasztikus, nemde?

A szexbaba alapvetően másképpen képes reagálni a különböző testrészeinek érintésére, csókolására. A kezei és a dereka a családi vagy a romantikus érzékeit hozzák működésbe, míg a G-pontja (merthogy az is van ám neki!) átkapcsolják szexi üzemmódba. Ebben az esetben Sergi célja az, hogy kielégítse Samanthát.

A szakértők szerint az ehhez hasonló "játékszerek" 25 év múlva egészen elterjedté válhatnak a hálószobákban. Lehet, hogy az emberiség már tényleg a végét járja? Meghagyjuk neked a döntés jogát!

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.