Válassz egy szuper osztrák sípályát, a sportélmény után lazulj egyet a kedvenc söröddel, és vedd észre a legjobb csajokat! (x)

Baráti társaságotokban túltengenek az őrült boardosok és mindenre elszánt síelők? Nassfeld bulihangulata messze földön híres! Boardos és freestyle-ozó haverjaiddal az extrém hóparkban tombolhattok, de szánjatok időt az osztrák kiváló sörök élvezete mellett arra is, hogy az Alpok óriási napozóteraszán megcsodáljátok a legszebb lányokat. A legújabb kalandodról máris küldheted okostelefonoddal a fotót a hegytetőn lévő Nassfeld Kinóból, hadd irigykedjenek!

Mindig is szeretted a fényűzést és felső tízezer világát, de dinamikus síelőként egyúttal a világ legjobb sípályáinak egyikén száguldanál idén? A porhós, fekete pályákkal teli Arlbergben nemcsak a sportélmény lesz fergeteges, az après ski-hangulatot is igazi exkluzivitás lengi körül. Nézd meg, miért nem tudnak ellenállni St. Antonban az első osztályú síélményeknek Európa királyi családjai sem, hiszen itt síelt egykor Diana hercegnő is.

Szeretnéd egy bérlettel 32 síterep 1000 kilométernyi, tökéletesen karbantartott és zsúfoltságmentes pályáját 298 lifttel bejárni? Akkor válaszd Karintiában a TopSkipass bérletet! Arrafelé sok napsütés és az enyhe klíma jellemző, a pályák pedig hóbiztosak. Nézd meg, milyen csomagot kaphatsz személyenként már 357 eurótól! Ha családdal utazol, Bad Kleinkirchheimben már napi egy euróért síelhetnek a gyerekek a „Familien-Euro” csomaggal!

Folyton a tévé előtt sportolsz meccsnézés közben, de a kanapé már felvette az alakodat? Felejtsd el a chipseket, és síelj együtt az igazi világbajnokokkal Schladmingban, a FIS Alpesi Sívilágbajnokságon! Éld át testközelből a verseny hangulatát, és csússz a felújított pályákon Stájerországban!

Ha reggel alig várod, hogy a friss ratraknyomba az első nyomokat te fektesd le a pályán, Hochzillertalon már fél 8-kor indul az első lift!  Lehet, hogy már négy–öt menetet is síeltél-boardoztál, és összebarátkoztál a legjobb csajokkal, mire a haverok felérnek a hüttébe, ahol egyébként zseniális reggelit szolgálnak fel. Utána várnak az aranyérmes pályák vagy a Kristallpark 14 különböző snowboard ugratója.

Punnyadás helyett adrenalinbombával űzd el a stresszt! Száguldj végig Lungau kilenc kilométer hosszú lesíklópályáján, vagy élvezd az éjszakai síelés borzongató örömét, amely ráadásul itt ingyenes! Ha a barátnődet akarod elkápráztatni, biztos tipp a lovas szános kirándulás.

Ez mind-mind jól hangzik, de felmerülhet benned a kérdés, mihez kezdj, ha még soha nem volt síléc a lábadon? Kezdőként is biztonságosan síelhetsz a Mölltali-gleccser széles pályáin és a Ski & Board Academyben akár órákat is vehetsz!

Nyerd meg életed ausztriai síkalandját!

Kattints, és játssz az egyhetes üdülésért, melyhez síbérlet is jár!

A széles pályák miatt a carvingosok is rajonganak ezért a terepért, ahol a kulináris élvezeteknek is sokan hódolnak a 2800 méter magasan fekvő Eissee panoráma-étteremben.

Ha a felhőtlen luxus és a kényelem a cél, Kelet-Tirol egyik négycsillagos szállodájában biztosan megtalálod. Válassz ínyenc félpanziós ellátást, romantikázz a kedveseddel a hatalmas wellnessparkban, és élvezd, hogy az ajtón kilépve már csúszhatsz is az egyik tökéletes pályán!

(x)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés