A két ősellenséget nem szerencsés együtt emlegetni, kivéve, amikor egymás ellen játszanak, ám most formabontó módon egymás mellé tesszük őket, hátha nem haragszik meg senki. Pláne, ha mondjuk nyer vele majdnem ötszörös dohányt.

Két fővárosi derbit is rendeznek a hétvégén, szombaton és vasárnap is fociláz lesz Pesten. Na jó, inkább csak hőemelkedés. Az Újpest a Honvédot, az MTK a Fradit fogadja, bár ez utóbbi így nem igaz, mivel a Hidegkúti Stadiont felújítják, ezért a meccs a Honvédnál lesz, a Bozsik Stadionban.

Maradjunk is utóbbinál, mert ez az információ komoly mértékben változtatja meg a meccshez való hozzáállásunkat, a semleges pálya miatt a Fradi egyértelmű esélyes lett, ám ez az oddsokban alig tükröződik, így ha szép summát szeretnél vasárnap este zsebre vágni, még most húzzál fogadni, mielőtt lemegy a Fradi-győzelem szorzója.

A zöldek néhány napon belül mindkét újoncot leverték a Groupama Arénában, így a győri sikerrel (1–0) együtt már komoly önbizalom-munícióra tettek szert, amire szükség is volt a pápai szenvedés után (1–0-ra nyert a Lombard). Doll csapata kicsit mást játszik, mint a tavaszi meneteléskor, de legalább már látszik, mit. Miután már nincs Leonardo és Jenner, kevésbé az individuumra épít a német, de a letámadásból nem enged, a támadóvonalban pedig folyamatosan legalább négy embere mozog, a védelem pedig fel van tolva félpályáig. Az MTK ellen persze jóval nehezebb lesz, Garami csapatában kiváló képességű játékosok vannak, azonban a sérült is sok. Az FTC lendületből elüti őket, bár tavasszal az MTK nyert.

Újpesten is jó meccs lesz, noha a Honvéd ne vett túl jó rajtot, idegenben mindkét meccsét elveszítette, otthon meg hiába verte meg a Dunaújvárost és a Puskást, ha közben a Nyíregyháza elvitte a három pontot. Az Újpest viszont még veretlen, az öt meccsen csak két gólt kapott, és van két egygólos győzelme. Vignjevics szépen összekapta a széteső csapatot, ha végre lesz egy centerük is, ott lehetnek a dobogó környékén. (Update: időközben kölcsönvették Kim Ojót, így lett csatár.) Pillanatnyilag jobbak a Honvédnál, nyerni fognak.

NB I-szelvény:

Ha a Győr győzelmét is hozzácsapod (1.27), ami fix, akkor 5784 Ft-ot nyersz.

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint négyszeres pénz is!

Nem, nem ezekre a meccsekre fogadok!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés