Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A FINA vizes világbajnokság apropóján a CNN ellátogatott Magyarországra, egyenesen a magyar férfi vízilabda-válogatott edzésére.

A látogatás kapcsán megjelent cikkben és videóban vízben játszott rögbiként emlegetik a sportot, ami hosszú idők óta az egyik legnagyobb kedvencünk - még akkor is, ha a világon kevesen játsszák például a focihoz, a kézilabdához vagy a kosárlabdához képest.

Igazi sikersport, amiben a harciasság alapfeltétel.

A CNN hosszú cikkben idézi fel egyébként a legendás '56-os melbourne-i aranyat is, és vele együtt a kommunizmus éveit. De szó esik a legendás csapatról is, Kásás Tamásékról, akik 2000 és 2008 között zsinórban 3 olimpiai aranyat is nyertek.

Mondanunk sem kell, néhány horvát és szerb szurkoló a CNN Facebook-bejegyzése alatt egyből felháborodva kommentelt, hogy a magyar csapatot a világ legjobbjaként említik...

Ha a teljes cikket elolvasnád, itt találod!

Ha pedig csak szurkolnál a csapatnak, hogy újra a világ trónjára kerüljön 2013 után, akkor tapadj a TV-re vagy uzsgyi a lelátóra július 25-én, kedden, 20.30-tól, mert Oroszország ellen játszunk a 4 közé jutásért!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.