Atlético Madrid–Milan

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.50
Fogadási határidő: március 11., kedd, 20:45

Nem jó hír a Milannak, hogy az Atlético nemigen szokott gól kapni. Ez főleg azért baj, mert a Madrid lőtt gólt Milánóban, ergo Kakáék rúgott gól nélkül nem tudnak továbbjutni. Patt. Az Atleti még mindig nem hajlandó lemaradni spanyol bajnokságban a Realtól és a Barcától, sőt, utóbbit be is előzte, és most már úgy fest, végig harcolni az aranyért. És eközben a BL-ben még mindig veretlen – az lenne csak a nagy durranás, ha duplázna tavasz végén.

Mit veretlen, hét meccséből hatot meg is nyert, és összesen három gólt kapott. Diego Simeone remekül összerakta ezt a csapatot, ezt a Milan saját bőrén is tapasztalhatta. Ráadásul a piros-feketék ritka pocsék szezont futnak, még akkor is, ha egyedüli olaszként eljutottak a legjobb tizenhat csapat közé. A bajnokságban a tizedik helyen vergődnek, már edzőt is cseréltek, teljesen kilátástalan a csapat játéka. És semmiképp sem növeli az amúgy csekély esélyeket, hogy Montolivo eltiltás miatt nem szerepelhet a visszavágón sem.

A Milan majd próbál támadni, de nem tudja feltörni a Madrid reteszét, és közben pár apró góllal még meg is zavarja az Atlético ezt a foglalatosságot. Így lesz.

Bayern München–Arsenal

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.30
Fogadási határidő: március 11., kedd, 20:45

A Bayern München esetében sokkal inkább az a kérdés, mennyivel fog nyerni ismét az Arsenal ellen. Azt meg felejtsük el, hogy az előnyük birtokában majd visszarendeződnek és várják a kontralehetőséget Götzéék, Guardiola csapatai nem játszanak ilyet, de a Bayern Guardiola előtt se nagyon csinált ilyet. Szóval Londonban 2–0-ra nyertek a bajorok, igaz, ehhez kellett egy kihagyott Özil-büntető és egy kiállítás is (Szczesny nem is védhet a visszavágón, de nem játszhat Walcott, Wilshere és Ramsey sem). Sose tudjuk már meg, de gyanús, hogy enélkül is bedarálták volna az ágyúsokat. Főleg, hogy Alaba is kihagyott egy tizenegyest.

Azóta három bajnokit játszott a München és tizenöt gólt lőtt – nehéz és kár is ehhez bármit hozzáfűzni. Talán csak annyit, hogy időközben felépült Franck Ribéry is. Az Arsenal koncentrálhat az FA-kupára és a bajnoki hajrára. A Bayern meg a címvédésre.

Hiszel a két hazai sikerben? Megdupláznád a pénzed? Gyere, gyere, játssz velünk!

Olvass el mindent a Mesternégyes játékról, és nyerj két jegyet a Bayern München–Borussia Dortmund, az Internazionale–Napoli vagy a Barcelona–Atlético Madrid csúcsmeccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés