Manchester United–Bayern München

Tipp: vendég – TippmixPro: 1.46
Fogadási határidő: április 1., kedd, 20:45

Hosszabbítás, két szöglet, két perc és két csereember, Sheringham és Solskjaer – és két gól a semmiből. Oli Kahn, Lothar Matthäus és társaik azóta is hideg verejtékben fürödve riadnak fel éjjelente, amikor bevillannak ezek a képek. Azóta persze csomószor találkozott a két gárda, 2001-ben, 2002-ben és négy éve is. Azóta csak egyszer nyert az MU, de akkor is kiesett. De 1999-ben az angolok nyertek, ami soha nem múló fájdalom Münchenben.

Most annyival jobb a Bayern a jelenlegi Manchesternél, hogy alaposan vissza fog vágni azért a vereségért. Ráadásul 1999 óta az MU egyszer, a Bayern viszont kétszer nyert Bajnokok Ligáját, például a legutóbbit is. És az ideit is megnyerhetik simán, a United viszont aligha, mert nem jó, annyira biztos, nem, mint Guardiola majdnem tökéletes brigádja. Ezek a müncheni fiúk már márciusban behúzták a Bundesliga-aranyat, már egész nyugodtan fókuszálhatnak a BL-címvédésre, amire még soha nem volt példa. Bizony, még Pep Csodabarcája sem tudott címet védeni. De ez a Bayern bármire képes, döbbenetesen jók Ribéryék.

Tizennyolc tétmeccs óta veretlen a Bayern, de a City elleni bukás is simán belefért anno még december elején. Sőt, az is belefért, hogy a nyolcaddöntő visszavágóján ikszeljenek az Arsenallal, mivel Londonban 2-0-ra nyertek. A bajnokságban 28 forduló után még veretlenek a bajorok, 25 meccset nyertek, 82 gólt rúgtak. Ezzel szemben a Man. United a hetedik helyen ég, tíz veresége történelmi csúcs. Arról nem is beszélve, hogy az Olympiakosz ellen vért pisilve jutottak tovább a vörös ördögök, elsősorban Van Persie-nek köszönhetően, aki mesterhármast jegyzett. És most jön a lényeg: lesérült a holland.

Semmi esélye a Unitednek, otthon is ki fog kapni, csak nézz rá az oddsokra. Kisebb, mint egy hazai Barca-siker. Szegény MU.

Barcelona–Atlético Madrid

Tipp: hazai – TippmixPro: 1.50
Fogadási határidő: április 1., kedd, 20:45

Úgy érdemes tehát a Bayernre fogadni, ha melléteszed a Barcelona sikerét otthon az Atlético ellen. A durva az, hogy ez sokkal kevésbé fix, Simeone csapata pazar formában van, és remekül bekkel. Csak háromszor kapott ki a bajnokságban, a BL-ben pedig még veretlen! Az előző két egymás elleni meccsükön nem esett gól, gólparádé nem lesz hát. Csakhogy a Barca kisebb hullámvölgy után mostanra a csúcson pörög, Messi meg ismét megállíthatatlan: öt siker, tizenhét gól, ebből kilenc Messié.

Szerinted mi lesz? Elkapja az MU a Bayernt? Megfogadod?

A Mesternégyesről hallottál-e már? Mehetnél Inter–Napoli vagy Barcelona–Atlético meccsre. Érdekel?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ököllel ütötte meg az egyik szurkolót az NBA-sztár testvére

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés