Beckham legújabb reklámja kapcsán sorra vettük, mi mindent adtak már el a nevével. Vajon tényleg varázsereje van?

A Los Angeles Galaxy jelenlegi és az angol válogatott egykori sztárját, úgy tűnik, tényleg beszippantotta az american life. David Beckham ugyanis a Burger King legújabb reklámarca – s a kisfilmet látva ez az arc egészen szó szerint értendő. A vicces reklám a gyorsétteremlánc új, epres-banános smoothie-ját hivatott reklámozni, de Beckham imidzséhez vélhetően többet tesz hozzá, mint az italéhoz.

Mindeközben már a hazai H&M-üzletekben is David Beckhamet ábrázoló nejlonszatyrot nyomnak vásárláskor a vevő kezébe – a futballista ugyanis saját fehérneműkollekciót tervezett a ruházati cégnek. Úgy tűnik, hogy bár szinte egyáltalán nincs szem előtt Európában, Beckham reklámértéke a régi.

A felkérések tanúsága szerint a fehérneműbiznisz nagyon is az ínyére való: nemrég még feleségével, Victoriával vonaglottak az Armaninak, hasonló célból:

Mai celebmércével mérve pedig teljesen természetes, hogy a pár a parfümiparból sem maradhat ki, úgyhogy elindították saját márkájukat, saját reklámokkal:

Amikor még az Old Traffordra járt, hogy a frászt hozza szabadrúgásaival az ellenfélre, a Pepsi sorra gyártotta vele a jobbnál jobb reklámokat, ezekről itt és itt írtunk. Ez egy újabb változat, a kukába találós trendeket meglovagolva:

És persze az adidas, mint a hűséges szponzor se maradhat ki a sorból. Itt épp az Argentína elleni piros lapról mesél, ami megreccsentette válogatottbeli karrierjét.

A Gilette is felfigyelt Becksy formás pofacsontjaira:

Nekünk pedig ez az egyik kedvencünk, a Sharpie filctollak nagyszerűségét hirdeti (mi odaadnánk neki cserébe néhány extra aláírásért, amit jó pénzért eladhatunk Ebayen):

Vajon tényleg minden jobban fogy, ha cserébe David Beckham mosolyog ránk?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Xavi meggondolta magát, már hajlandó lenne maradni

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés